Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoruldum artij yeni evliyim ama duş gebelik geçirdim.simdide bu çıktı başıma eşim de bekle diyor ama etrafta surekli. Neden hamle degiksin diye konuşmalar alıyorum ben artık anne olmak istiyorum.Kapalı tüp için yapabileceğimiz bişey varmı doktor ameliyatı dedi ama pahalı ve suab yapmak istemiyorum.dogal yollarla acamazmiyim acaba,lütfen bilgisi olan yada yapan biri yazsin
Kac senedir deniyosunuz, bosver etrafi stres daha kötü tetikliyo, baska doktorlara git bideYoruldum artij yeni evliyim ama duş gebelik geçirdim.simdide bu çıktı başıma eşim de bekle diyor ama etrafta surekli. Neden hamle degiksin diye konuşmalar alıyorum ben artık anne olmak istiyorum.
1 sene oldu daha ama bariz bir sorun var, bilmiyorum napicam artık doktir kapalı dedi,ama ben ameliyat olmak istemiyorum hiç,Kac senedir deniyosunuz, bosver etrafi stres daha kötü tetikliyo, baska doktorlara git bide
Bende 1 senedir deniyorum bizde de tik yok kapali olduğunu rahim filmiyle mi anladiniz1 sene oldu daha ama bariz bir sorun var, bilmiyorum napicam artık doktir kapalı dedi,ama ben ameliyat olmak istemiyorum hiç,
Evet doktorum bana kapalı dediBende 1 senedir deniyorum bizde de tik yok kapali olduğunu rahim filmiyle mi anladiniz
Ameliyat dedi ama istemiyorum bilmiyorum napicamEvet doktorum bana kapalı dedi
Daha önceden bir belirtiniz var mıydı acaba tüplerin kapalı olduğuna dairKapalı tüp için yapabileceğimiz bişey varmı doktor ameliyatı dedi ama pahalı ve suab yapmak istemiyorum.dogal yollarla acamazmiyim acaba,lütfen bilgisi olan yada yapan biri yazsin
Daha önceden bir belirtiniz var mıydı acaba tüplerin kapalı olduğuna
Yok canım, bu belli olmuyomus zaten gidip hsg çektirmen lazımmış,bende orda öğrendim.seninde 1 sene olmuş git çektir derim ben, ama benim dış gebelik sonucu olmuş bu,Daha önceden bir belirtiniz var mıydı acaba tüplerin kapalı olduğuna dair
Benim bu 5.denemem daha canım 6 aydır korunuyordukYok canım, bu belli olmuyomus zaten gidip hsg çektirmen lazımmış,bende orda öğrendim.seninde 1 sene olmuş git çektir derim ben, ama benim dış gebelik sonucu olmuş bu,
Ama ben panik biriyim sırf ondan çektiricem işte adetimi bekliyorumBenim bu 5.denemem daha canım 6 aydır korunuyorduk
İnşallah sorun yoktur canım. Korkulacak bişey değil bu 10 dk işlem zatenAma ben panik biriyim sırf ondan çektiricem işte adetimi bekliyorum
İnternette saraçoğlunun brokoli kürü var bu konuda canım bi bak istersen şifa Allahtan belki iyi gelirİnşallah sorun yoktur canım. Korkulacak bişey değil bu 10 dk işlem zaten
Aynı durumdayız benimde 1 senedir olmuyor baskı da var tüplerim de kapalı çıktı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah1 sene oldu daha ama bariz bir sorun var, bilmiyorum napicam artık doktir kapalı dedi,ama ben ameliyat olmak istemiyorum hiç,