Benim hikayemi ne kadar çok öğrenen olursa, o kadar mutlu olurum. İlk önce GÜRKAN HOCA’yı bulduğum için inanılmaz bir mutluluğun içindeyim, keşke daha önce bulabilseydim. 1 hafta önce miyom laparoskopi, yani kapalı ameliyat oldum. Açık ameliyatlardan her zaman korkardım. Miyomum 7 seneden beri biliniyordu, içmediğim bitkisel ilaçlar, gitmediğim doktorlar kalmadı- hepsi nafile zamanla daha da fazla büyümeye başladı. Ankarada radyofrekans yöntemi ile miyom ameliyatı oldum, fakat ondan sonra miyomum daha da hızlı büyümeye başladı o yüzden kimseye önermiyorum.Diğer doktorlar korkutuyordu sadece: ‘’Miyomun rahmi besleyen damarlara yakın olduğundan, ameliyat esnasında bir damara denk gelirse rahmin atılacak ve sadece açık ameliyat olman gerekir, bu tarz miyomlarda laparoskopi kesinlikle olmaz’’ deniyordu bana..Tabi ki eğer 20 küsür yaşında isen ve daha çocuk yapmamış biri olarak bu sözleri duyduğun zaman psikolojik ister istemez bozuluyor.. Ta muhteşem bir doktoru GÜRKAN ARIKANI tanıyana dek. Bu kadar hızlı, rahat ve tereddütsüz benim sorunumu kimsenin halledebileceğini hayal bile edemezdim. Beni muayene ettiğinde o kadar rahat söyledi ki: ‘’Evet miyomun çok büyük ama ben bu ameliyatı yaparım’’, sakin, emin ve güçlü. İşte bu ya…..
Bazılar GÜRKAN HOCAYI rüyalarında görüyorlar, ben ise kendim buldum, gördüm, nasıl bir doktor olduğunu anlamak için çok zaman almadı, çünkü onunla tanışmadan önce sitesinde tüm ameliyatlarını izledim ve inanılmaz yetenekli, tecrübeli olduğunu anladım, ilk bakışta anladım. Kendimi o ameliyatta gördüm ve bunu kendime çektiğimden eminim, düşünce gücü işte.
Ben kesinlikle rahmimi korumak istedim ne olursa olsun ve HOCAM inanılmaz bir şey yaptı benim için, hep mutlu hissediyorum kendimi onunla tanıştıktan sonra. Hep güvendim , başaracağından damla şüphem bile yoktu. Doktora güvenmek, bir bağ kurmak ikiniz içinde çok faydalı ve önemli.
Ayrıca çok kibar, zarif, güldüğü zaman tüm korkuların kayıp gidiyor. Takımı, asistanları son derece profesyonel . Sadece kapalı ameliyat değil , ses dalgalarıyla miyom tedavisi var, çok çeşit ve imkan tanıyorlar size. Ayrıca
tüp bebek konularında son derece tecrübeli.
Ameliyatım tabi ki çok iyi geçti, göbeğimde 1-2 hafta sonra hiç iz kalmayacak. Rahmim yerinde ve sağlıklı. 7 senelik korkumdan kurtuldum!!! Hocam olmadan bunlar da mümkün olmazdı. Sonsuza minnettarım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.