Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benm konumda var bakabilirsinYazlık yada bot olmayacak kız çocuk ayakkabı 22 no elinde olan varsa takas yada uygun fiyatlı olanlar resim atabilir
Botu diyorsunuz sanırım ama ayakkabı arıyorumcanm benm konumda var bakabilirsin
evet canm botu diyordum :)Botu diyorsunuz sanırım ama ayakkabı arıyorum
Fiyati ne kadar?MerhAba bende 22 no orjinal Adidas var eger dusunurseniz
Onceligim takas bulabilirsem yada uygun fiyatli para baglamak istemiyorum acikcasi nette var mi resmi en azindan modeli gormus olayim30 tl Kargo haric son fiyatidir. Temiz kullanildi foto yarin gonderebilirim eger dusunurseniz
Fiyatı nedirEki Görüntüle 1305192
22 no nike bot davar kisa düşünürsen özel msj at
35 temiz sifirina gore baya dusukFiyatı nedir
Peki takas düşünür müsünüz35 temiz sifirina gore baya dusuk
Çocuk için ayakkabım yok sizin için olursa sayfalarıma bakabilirsinizAyakkabı varsa bakabiliriz yeni sayfa acicam elimde ayakkabı çok 25 no varsa bakarim
25 no yok bende benim kızım daha 4 buçuk aylık. Ama kendinize kıyafet düşünürseniz benim konumda var bakabilirsinizAyakkabı varsa bakabiliriz yeni sayfa acicam elimde ayakkabı çok 25 no varsa bakarim
Benim başlıklaromdan ayakkabı başlıgıma bir bakın isterseniz 22 numara güzel bir ayakkabı varYazlık yada bot olmayacak kız çocuk ayakkabı 22 no elinde olan varsa takas yada uygun fiyatlı olanlar resim atabilir
Benim başlıklaromdan ayakkabı başlıgıma bir bakın isterseniz 22 numara güzel bir ayakkabı var
Elinizdeki adidasin fotosunu gorebilirmiyimMerhAba bende 22 no orjinal Adidas var eger dusunurseniz
Botun fotosunu gorebilirmiyimevet canm botu diyordum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arda-var-kiz-icin-22-no-lcw-botta-var.768909/ burdan bakabilirsinizBotun fotosunu gorebilirmiyim