Bebek İkinci El KAPALI Konu .......

Slm canım 45 günlük kızım için elinizdeki ürünlerin hepsini düşünüyorum toplam fiyatı yazarsan havaleni pazartesi yaparım iyi akşamlar

canım senin kıza göre olanları 1 yasa kadar hesapladım 79tl tutuyor almayı düsünürsen yardımcı olurum

canm bunun kalıbı büyük duruyo kaç aylıkken giydirirlir bu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=896009&d=1387050726&thumb=1

toplam 13 yapıyo 10 olur sana ama kapıda ödeme nasıl olacak bilmiyorum biliyosan yardımcı olurmusun

Cnm kusura bakma cezaliydim yazamadim sana.satilmadiysa almak istiorum o dediklrimi ben.10tl olur demissin.havale yapayim ben parani.sende pttyle gonderirsin bana olurmu?

Cnm kusura bakma cezaliydim yazamadim sana.satilmadiysa almak istiorum o dediklrimi ben.10tl olur demissin.havale yapayim ben parani.sende pttyle gonderirsin bana olurmu?

ben eşimin kredi kartı nosunu veriyim oraya borcuma yatırıcam deyip yatırabilirsin...böylece bosuna havale parası ödemezsin..

31 aralıka kadar ptt kargo yüzde 10 indirimli....

31 aralıka kadar ptt kargo yüzde 10 indirimli....

Kırmı<zı çoraplı tulum,şapkalı mavi beyaz çizgili 74 cm kadife tulum,konak önleyici şampuan,lcw beyaz üst,sarı hırka,kapşonlu üst,mavi pijama takımı,bunları ptt rica edebilir miyim satılmadıysa...inrenetten alışveriş yapayım dedim dünya para tuttu,başa çıkamam ayrıca yazık günah yine buradan alışveriş yapacağım arkadaşlar...

canm şampuanı biraz önce soran arkadas alıcam dedi....

çoraplı sortlu tulum yeni etiketli 74 beden 6tl
mavi beyaz şapkalı tulum yeni 74 beden 5tl ama bu kadife degil..
lcw 6-9 ay üst yeni 5tl
sarı hırka yeni 6tl
kapsonlu üst 6-12 ay olur 4tl
mavi pijama takm yeni 6tl

toplam 32 tl yapıyor 30 olur sana tamamsa salı günü yollayabilirim

tamam ama benim şampuana çok ihtiyacım var oğlum stopik dermotit

tamam ama benim şampuana çok ihtiyacım var oğlum stopik dermotit

ALLAH şita versin cnm benim oglumda atopik dermatit çok çektik bizde hala devam ediyor ama baya azaldı....
o 2 body de istersen toplam 35 olsun ...bugun yatırabilirmisin yarın kargoliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…