Sivilceli Ciltler kapalı komedonlar!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
merhaba kızlar;
benim beyaz noktalarla başım dertte! ağzımın kenarında ve çenemde yüzlerce irili ufaklı beyaz nokta var. kabartı gibi duruyolar. doktora gidiyorum soyucu şeyler verip duruyo, iyice yara oluyo ve de geçmiyo. bitkisel yağlarla olacak gibi de değil zaten iyice azdırır bunları. bunlardan doğal yöntemlerle kurtulanınız var mı acaba? nolur yardım edin kızlar.. fotoğrafı da koyuyorum:

Soyma sakın. Peeling falan yapma. Bir hafta boyunca yoğurt beklet günde 15 er dk. Azalmazsa ben hiçbirşey bilmiyorum.

çok kaşıyosun galiba
yumurta akıyla,az limon sür kurutur belki

yoğurt her tür olur canım.ben normal yoğurt sürüyoruum

çok kaşıyosun galiba
yumurta akıyla,az limon sür kurutur belki

yoğurt her tür olur canım.ben normal yoğurt sürüyoruum

yok hayatım hiç dokunmuyorum.. ergenlik sivilcelerim geçti, sonra bu beyaz komedonlar bi anda ağız çevremde belirdi.. bazen çok göze batanları sıkıyorum. benek benek pütür pütür dışardan bakınca rahatsız ediyo gözümü. onun dışında hiç kaşımıyorum yüzümü

Zaten baya kurumuş zemindeki deri biraz nemlensin hangi yoğurt varsa onu sür. Sen yoğurdu dene de hiç olmazsa 4 gün falan, geçmezse limonla kurutalım.

Zaten baya kurumuş zemindeki deri biraz nemlensin hangi yoğurt varsa onu sür. Sen yoğurdu dene de hiç olmazsa 4 gün falan, geçmezse limonla kurutalım.

tamam canım.. bu gece zaten hemen sürdüm yoğurdu dediğin gibi 15 dakikadan sonra kuruyunca yıkadım. inşallah geçer o yağ bezeleri. içerde kökü kurutmak lazım canım sıkınca yine doluyor onlar o yüzden sıkmıyorum çok göze batan bi durum olmadıkça ama gittikçe çoğalıyolar..

Sana tavsiyem Yedikulede bir hastane var Surp Pirgiç ermeni hastanesi. Burda Serkis Bariş bey var. Bu işlerin müdavimi oraya git halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…