Gelinlik Modelleri kapalı gelinlik

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.443
35.597
1.123
39
merhaba arkadaşlar.yaza düğünüm var inşallah,gelinlik modellerini araştırmaya başladım.yalnız kendime uygun bişey bulamadım biraz canım sıkıldı.son yıllardaki bütün gelinlikler ya askılı ya straplez.açık biriyim ama çok beğenmeme rağmen böyle modelleri giyemem.bunların üstünü cepken tarzı şeylerle kapatmak da türban olmadığında kaba durur gibi geliyor.kısa kollu bi gelinlik de hiç hayal edemiyorum çünkü görmedim bile!!!! :1shok:benim gördüğüm modeller ya çok açık,ya da tesettürlüler için.yok mu bana önerebileceğiniz modeller?yardımcı olursanız çok ama çoook sevinirim.hatta ayakkabımın altına bekarların adını yazarımyerimseniben

Canim bende ayni durumdaydim esim kesinlikle acik yada askili gelinlik giymemi istemedi.Straplez bir gelinlik bulduk ona dantelden kol ekletmistik ona bile benimki pek begenmedi ama Allahtan kayinvaldem okeylemistide oda bir sey demedi.Yada sende gene dantelli kisa ceketlerden gieybilirsin oda sirt kismini kapatir.

biraz moralim düzeldi sayende:) çok sağol canım,güzelmiş gelinliğin.demek ki olabilir üstüne tülden kol diktirmek.

canım bence hafif kapri kol tül diktirr öyle de güzel durur benceee

mesela böyle olabilir

yada böyle

umarım yararı olur canım şimdiden mutluluklarrr[/B]

Son düzenleme:
Bu modellerde cok guzelmis bende kol diktirmesydim bu sekilde tulden ceket alicaktim ama gerek kalmamisti.

canim ben bu sitede cok güzel kisa kolu bir gelinlik gördüm, arastiracam bulursam link vercegim...
hii unutmadan bende senin gibi yim, cok acik giyinmiyorum yani kolsuz filan ama tülden kolu olan elbiseler var bende bitane begendim kendime özeline mesaj atayim isteren benim baktigim siteden bakarsin sende

çok sağolun kızlar,hepsini değerlendireceğim bunların

rüzgarim gelinliğini çok beğendim
erkek arkadasımda askılı kolsuz sevmiyor bende büyük ihtimal böyle bişey alcam

Straplez Gelinliğin üzerinde fransız güpürü işlemeli kaftan oluyor yada
nuans gelinlikte bu modelin gelinliği var çokta beğendiğim bir model yakasını biraz daha kapalı diktirilip eteğinin tülsüz kısmına işleme felan yapılabilir.

aslında tülden kolları olan modeller daha hoş sanki

tatlım bunlar inş sana yardımcı olur ayrıca straplez bir model beğenip üzerine bolero da yaptırabilirsin..:1rolleyes:[

çok hoşlar. evleneceklere mutluluklar dilerim. yaza kadar bende gelin olcam hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…