• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı çikolata kisti ameliytı olan varmı...?

ebucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
22
3
88
İstanbul
Arkadaşlar bende birinde 2 diğerinde 3 cm olmak üzere kistler var iki doktora gittim biri ameliyat olman lazım dedi diğeri acelesi yok dedi ama ağrılarım oluyo çok ameliyat olan varsa ameliyat zormu nasıl geçiyo problem yaratıyomu sonra yada olmadan hamile kalan varmı ben 1 senedir korunmamama ramen hamile kalmadım :( ne yapmalı bilemiyorum

canım kapalı çikolata kisti ameliyatı dediğin karnından yumurtalıklarınıa inilen mi oluooo kii ??

ben geçen yaz oldum da adının o olduğunu bilmiodumm.. bi gece öle bi acıyla uyandım ki, ölüyorum sandım. yürüyemidum nefes alamıodum bi anda istifra etmeye başladım. apar topar hastaneye gittik kist oldugunu soledıler. bu arada hastalığmın 3. günündeydim. doktor şoka girdi nasıl bu kadar büyüttün bu kisti hiç ağrısız die:) nese benim ağrım serum verilince geçti, istemedim önce korktum ameliyattan.doktorlar kağıt imzalattılar hastaneden çıkarmadılar ameliyat gerekio die.dinlemedim, nese 3 saat sona bida aynı sancı.hemen apar topar ameliyata aldılar. damar yolu açtıklarından ordan bayıltıcı bişi yapıolar 10a kadar saymadan bayıldım. sağ- sol kasığımda bide göbek deliğimden endoskopi gibi bir şeyle girmişler ve yumurtalığn ordaki kisti almıslar. ben ilk defa ameliyat olduğumdan narkozdan hemen kurtulamadım. aksam uzeri 6 gibi çıktım uyandım ama narkoz ertesi sabaha anca geçti. tuvalete çıkmadan veya biraz ayıp olcak ama gaz çıkarmadan asla çıkarmıolar hastaneden. bunlar çok önemliymiş.bi önemli olanda doktorun. ben üni hastanesinde oldum. prof yaptı ama artık giremiolar yeni kanunla ameliyata. doktorunu çok ii seç. çok önemli,kisti alıım derken yumurtalıklarna zarar verebilir. cok az iz kaldı, hatta gamze gibi duruo. resminide çekip yükleyebilirm. ameliyattan sona 1-2 gün ayvaş hareket ediosun, araba kasisten geçerken bile benim canım acıyodu öle hassas oluosun. ama ben 10 gün sona denize gittim daha dikişlerim bile duruodu denizde düştü.. ole yanı canım :) yıne merak ettiğin bişi olursa sor, yardımcı olmaya çalısırm. şey bide:) bakire diilsen ordan kiste ulaşıolar, zaten bana tam bayıltmadan önce hemşire kulağma eğilip sordu.ona göre yapıolar ameliyatınıı..

çok sağol canım benim valla içim rahatladı öle delicesine ağrım yok ama daha sonra patlarsa çocuk olmaz kısır kalırsın dediler de korktum açıkcası bide o izler çokmu merak ettim eğer mümkünse gösterirmisin şuanki halini iz olaran çekip en hassas olduğum şey o izler zaten sırf o izlerden çekiniyorum gerisi sorun değil ameliyattan korkum yok zaten benim

bide çok geçmiş olsun güzelim Allah başka dert vermesin... doktorunun adı ne bu arada ben istanbulda yaşıyorum trabzondan geleli 1 sene oldu öyle hangi doktor nasıldır bilemediğimden gidemedim güvenipte şimdi ameliyat ticarete döndü

ben geçen yaz oldum da adının o olduğunu bilmiodumm.. bi gece öle bi acıyla uyandım ki, ölüyorum sandım. yürüyemidum nefes alamıodum bi anda istifra etmeye başladım. apar topar hastaneye gittik kist oldugunu soledıler. bu arada hastalığmın 3. günündeydim. doktor şoka girdi nasıl bu kadar büyüttün bu kisti hiç ağrısız die:) nese benim ağrım serum verilince geçti, istemedim önce korktum ameliyattan.doktorlar kağıt imzalattılar hastaneden çıkarmadılar ameliyat gerekio die.dinlemedim, nese 3 saat sona bida aynı sancı.hemen apar topar ameliyata aldılar. damar yolu açtıklarından ordan bayıltıcı bişi yapıolar 10a kadar saymadan bayıldım. sağ- sol kasığımda bide göbek deliğimden endoskopi gibi bir şeyle girmişler ve yumurtalığn ordaki kisti almıslar. ben ilk defa ameliyat olduğumdan narkozdan hemen kurtulamadım. aksam uzeri 6 gibi çıktım uyandım ama narkoz ertesi sabaha anca geçti. tuvalete çıkmadan veya biraz ayıp olcak ama gaz çıkarmadan asla çıkarmıolar hastaneden. bunlar çok önemliymiş.bi önemli olanda doktorun. ben üni hastanesinde oldum. prof yaptı ama artık giremiolar yeni kanunla ameliyata. doktorunu çok ii seç. çok önemli,kisti alıım derken yumurtalıklarna zarar verebilir. cok az iz kaldı, hatta gamze gibi duruo. resminide çekip yükleyebilirm. ameliyattan sona 1-2 gün ayvaş hareket ediosun, araba kasisten geçerken bile benim canım acıyodu öle hassas oluosun. ama ben 10 gün sona denize gittim daha dikişlerim bile duruodu denizde düştü.. ole yanı canım :) yıne merak ettiğin bişi olursa sor, yardımcı olmaya çalısırm. şey bide:) bakire diilsen ordan kiste ulaşıolar, zaten bana tam bayıltmadan önce hemşire kulağma eğilip sordu.ona göre yapıolar ameliyatınıı..

canım Prof.dr. Ruşen Aytaç google da da çıkıo adı. resmide akşam gönderiiimm. çok iyi ve anlayışlı nir doktor. Ankara Üniversitesi hastenesinde çalışıyor zaten.

canım Prof.dr. Ruşen Aytaç google da da çıkıo adı. resmide akşam gönderiiimm. çok iyi ve anlayışlı nir doktor. Ankara Üniversitesi hastenesinde çalışıyor zaten.

slm canım önce yazın için teşekkürler bendede 3mm kistt var ve bebişim olmuyudogum kontrol hapı kullandım fayda etmedi benimde edet dönemimde bazen iki büklüm olüyom ameliyatı bande düşüncem şimdide kıloman kullanıyorum yumurtalarım gelişsin diye oda pek işe yaramıyo sanırım 2ci denemem bende işe yaramadı onla hamile kalan çok senin bebegin varmı dr yumurtalıklarına zarar gelmez dedimi cvp sevinirim:)))

arkadaşlar bende birinde 2 diğerinde 3 cm olmak üzere kistler var iki doktora gittim biri ameliyat olman lazım dedi diğeri acelesi yok dedi ama ağrılarım oluyo çok ameliyat olan varsa ameliyat zormu nasıl geçiyo problem yaratıyomu sonra yada olmadan hamile kalan varmı ben 1 senedir korunmamama ramen hamile kalmadım :( ne yapmalı bilemiyorum

bende ne adet sancısı vardı ne de başka bir belirti. Kız kardeşim miyomdan ameliyat olunca bende doktora gittim ve bende de miyom çıktı. Bir doktor çok acil ameliyat dedi ve bizi korkuttu. üniversite hastanesine gittim güzelce açıkladı ve laporoskopi ile alındı miyom. Ve aylardır korunmamamıza rağmen bebek yoktu, ameliyatın hemen ardından hamile kaldım..

Back