ben geçen yaz oldum da adının o olduğunu bilmiodumm.. bi gece öle bi acıyla uyandım ki, ölüyorum sandım. yürüyemidum nefes alamıodum bi anda istifra etmeye başladım. apar topar hastaneye gittik kist oldugunu soledıler. bu arada hastalığmın 3. günündeydim. doktor şoka girdi nasıl bu kadar büyüttün bu kisti hiç ağrısız die:) nese benim ağrım serum verilince geçti, istemedim önce korktum ameliyattan.doktorlar kağıt imzalattılar hastaneden çıkarmadılar ameliyat gerekio die.dinlemedim, nese 3 saat sona bida aynı sancı.hemen apar topar ameliyata aldılar. damar yolu açtıklarından ordan bayıltıcı bişi yapıolar 10a kadar saymadan bayıldım. sağ- sol kasığımda bide göbek deliğimden endoskopi gibi bir şeyle girmişler ve yumurtalığn ordaki kisti almıslar. ben ilk defa ameliyat olduğumdan narkozdan hemen kurtulamadım. aksam uzeri 6 gibi çıktım uyandım ama narkoz ertesi sabaha anca geçti. tuvalete çıkmadan veya biraz ayıp olcak ama gaz çıkarmadan asla çıkarmıolar hastaneden. bunlar çok önemliymiş.bi önemli olanda doktorun. ben üni hastanesinde oldum. prof yaptı ama artık giremiolar yeni kanunla ameliyata. doktorunu çok ii seç. çok önemli,kisti alıım derken yumurtalıklarna zarar verebilir. cok az iz kaldı, hatta gamze gibi duruo. resminide çekip yükleyebilirm. ameliyattan sona 1-2 gün ayvaş hareket ediosun, araba kasisten geçerken bile benim canım acıyodu öle hassas oluosun. ama ben 10 gün sona denize gittim daha dikişlerim bile duruodu denizde düştü.. ole yanı canım :) yıne merak ettiğin bişi olursa sor, yardımcı olmaya çalısırm. şey bide:) bakire diilsen ordan kiste ulaşıolar, zaten bana tam bayıltmadan önce hemşire kulağma eğilip sordu.ona göre yapıolar ameliyatınıı..