Kapalı burun estetiği

damla570

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
6
0
31
kızlar 1 ay önce kapalı burun estetiği ameliyatı oldum şimdi burnum eskisine oranla daha küçük ve eskiden parmağımı burnuma soktugum da içi baya genişçi şimdi küçücük ve içinde birşeyler var dikiş demeyin dikişlerimi döktüm çünkü doktoruma sordum onlar kıkırdak dedi burnun eskisine oranla küçüldüğünden orda kıkırdaklar var dedi. yani ben elimi burnuma soktugum zaman elime kıkırdaklar denk geliyor burnumun iç üst sol tarafında ve baya küçüldü burnum sizce böyle birşey olabilir mi? Doktor kıkırdak eklemiş olsa bile ve burun ne kadar küçülsede kıkırdakların burnun iç yapısında kalması gerekli değil mi? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Selam
Burun dr.uzmanı seni baştan bilgilendirmedimi ?Bence sen kulak burun boğaz uzmanına git muayne ol bir netice al.hatta bir kaç dr.daha görün.geçmiş olsun.

Beni baştan olacaklar hakkında bilgilendirmedi. ve ameliyatımı da kulak burun boğaz doktoru yaptı. ama dediğin gibi haklısın başka bi kulak burun bogaz doktoruna muayene olmakta fayda var. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…