Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kapali burun ameliyatinda burun ucunu fazla düzeltemiyorlarmi?
Canım ha açık ha kapalı olay o değil olay doktor seçtiği yöntemde nekadar başarılı bende bı ara düşündüm bu olayı karara vardım teknik değil doktor nekadar başarılı
'Ancak bazı hastalarda, kapalı teknik artık yetersiz kalmakta ve açık teknik daha iyi sonuç vermektedir. Burun ucunda ciddi şekil bozukluğu varsa, daha önce yapılmış ameliyatlar nedeniyle asimetriler meydana gelmişse açık teknik tercih edilmektedir. Burun ucu çok güzel olan bir hastanın, burun ucunu bir miktar hareket ettirmek yeterli olduğunda açık tekniğe ihtiyaç kalmamaktadır.'
burun deliklerine de müdahale edilecekse açık teknik kullanılıyor sanırım. benim kapalı oldu ama burun ucum da güzel oldu şu an şiş tabi ama eskisinden iyi gözüküyor, açıkta burnunuzun hemen altında minik bir dikiş izi kalıyor, kapalıda hiç iz yok
ben iki kere kapalı ameliyat oldum ve hakikaten ilkinde burun ucumu beğenmemiştim asimetrikti .burun deliklerime zaten hiç dokunulmadı hatta dahada büyüdü. kısacası burun ucumda pek bi değişiklik olmamıştı..hatta daha da kötü olmuştu resimlerime bakan anlar..tekniğin burun ucuna tamm olarak hakim olamamakla alakası varsa benimki belki o yüzden öyle olmuştur..ki doğru olabilir ayrıca derimde kalın ve problemli hem yağlı hemde o derece hassas burnum resmen şekle girmiyor.. zor iyileşme olan tiplerdenim..üstelik ben revizyon geçirdim.yani gerek görüldüğü için burun ucuma yeniden müdahale ve düzeltme yapıldı..belkide bunun teknikle ilgisi yoktur belki tesadüftür..ama yaşadıklarımla birleştirdiğimde doğru olma ihtimalide var.. paylaşmak istedim.