Doğal Saç Bakım Kürleri Kapali Bayanlarda Sac Bakimi

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Kapalı kadınlar olarak açık olan bayanlardan ne farkımız var bu konuda acaba?! Çok merak ettim de

Fark, Saclarimizin gün icinde uzun bir süre kapali olmasi. En azindan bende öyle. Gün icinde yaklasik 10-11 Saat basim kapali oluyor. Saclarim sürekli lastik tokayla bagli olduklari icin bi hayli yiprandilar ve saclarimin artik zamanla arkaya yattigini (sanirim Boneden) fark ettim.

Yurtdisindayim ve burda bayan kuaförü bulmak bi hayli zor, bende burdan fikir edinmek istedim.

Neden 11 saat kapalı saçlarınız? Çalışıyor musunuz? Ben evhanımıyım ve saçlarım 24 saat evdeyim kapatmıyorum ama saç tokasıyla toplayıp baglıyorum öyle sizdeki gibi arkaya yatma proplemi yok.. Ben ersag sampuanı kullanıyorum.Bu sene çam terebenti sabununu çok övdüler bende aldım ilk önce sabunla yıkıyorum en sonunda da şampuanla yıkıyorum. Yani ben özel bir bakım yapmıyorum

Evet calistigim icin kapali, eve gelince aciyorum. Uzun süre kapali kaldiklari icin ve bone taktigim icin arkaya yattiklarini düsünüyorum.
O sabun ve sampuanin faydasini gördünüzmü?
Hayirli bayramlar bu arada :)

Arkadaşlar uzun süre hava almayan saçlar için vitamin biotin içeren ürünler kullanılmalı bence çünkü saçı bol vitaminle beslemek gerekli diye düşünüyorum, özellikle bitkisel vitamin içeren doğal ürünler kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…