Kızlar merhaba benim birçok konuda korkum var hepsine çözüm arıyorum bu konuda onlardan biri. 6-7 yıldır kapalı alan korkusu vardı bende ama son 2 yıldır çok fazla arttı. son 2 yıldır bir kere bile asansöre binmedim avmler otoparklar tüneller sinemalar otobüsler korkulu rüyam pencere olmayan biyere giremiyorum veya girdiğim her ortamda pencere arıyorum kapıya yakın bir yere oturuyorum çıkışı görmem lazım yani rahat olabilmem için. Sırf bu yüzden kpss sınavına giremedim ya sınav esnasında nefes alamazsam ölürsem rezil olurum korkusuyla bu gibi durumlardan hep kaçındım ama sımdı mecburi sekılde uzun yolculuk ıcın otobüse binmem gerekiyor (uçağa zaten binmek benim için imkansız) otobüse bindiğim zamanda boğulacak nefes alamacak gibi hissediyorum en ön koltuktan başka yere oturamam ama şöför sigara içsin camı açsın diye gözümü kırpmıyorum. Bayadır uzun yolculuk yapmamıştım ama sımdı yapmam gerekiyor napıcam bilmiyorum düşündükçe ölücek gibi hissediyorum.. psikolojik destek ıcın kaç kere gittim ilaç verip gönderdiler ilaç da kullanmak istemiyorum çok defa kullandım ama beni salaklastırmaktwn başka bi şey yapmıyor hatta bir yolculukta kullanırken daha da kötü olmuştum. Benden başka kimsede böyle bi durum korku var mı varsa da nasıl basedebilirim yardımcı olucak var mı acaba zor durumdayım