Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği genel merkezi olarak, Türkiye'de ilk kez plastik kapak toplama kampanyası düzenledik.1000 adet kapağa 1 adet tekerlekli sandalye verilecek.Toplanan kapakların, bütün resmi daireler, okullar ve bütün duyarlı vatandaşların katılımıyla genel merkezimize getirilmesi konusunda yardımlarınızı ve desteklerinizi bekleriz.Şu ana kadar 30.000 adet toplanılmıştır.Çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Adres:Şenlikköy Blokları Bulut Sok. G.1 No.1 Keçiören-Ankara
Tel:0-312-358-25-21
Yukarıda ki yazıyı bir gazetenin köşe yazısında okudum. Biz iki komşu şuana kadar 2000 kapak topladık.Bugün teslim edeceğiz.sizlerin de duyarlı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
İnanın bana bu çok büyük bir mutluluk,sizlerinde bu mutluluğu yaşamasını,o içten teşekkürü duymusanı dilerim...
Kampanya için Eylül ayının sonuna kadar vaktimiz var.Hadi sizde benim gibi eğilip kalkmaktan bacaklarınız ağrıyana kadar toplayın.Her acıda şükür edin benim gibi hissedebildiğinize.Adres:Şenlikköy Blokları Bulut Sok. G.1 No.1 Keçiören-Ankara
Adres:Şenlikköy Blokları Bulut Sok. G.1 No.1 Keçiören-Ankara
Yukarıda ki yazıyı bir gazetenin köşe yazısında okudum. Biz iki komşu şuana kadar 2000 kapak topladık.Bugün teslim edeceğiz.sizlerin de duyarlı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
İnanın bana bu çok büyük bir mutluluk,sizlerinde bu mutluluğu yaşamasını,o içten teşekkürü duymusanı dilerim...
Kampanya için Eylül ayının sonuna kadar vaktimiz var.Hadi sizde benim gibi eğilip kalkmaktan bacaklarınız ağrıyana kadar toplayın.Her acıda şükür edin benim gibi hissedebildiğinize.Adres:Şenlikköy Blokları Bulut Sok. G.1 No.1 Keçiören-Ankara