"Kapa çeneni sen benden aşağıdasın"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Lübnan'da Al-Jadeed isimli tv kanalına canlı yayın konuğu olarak katılan bir şeyh, kadın sunucuya "Çeneni kapat da konuşayım, sen benden aşağıdasın" deyince ortalık karıştı.
Sitene Ekle

Sunucu Rima Karaki canlı yayındaŞeyh Hani El Seba’i’ye Hristiyanların IŞİD’e katılması hakkında bir soru sordu. El Seba’i soruya cevap verdiği sırada sunucu şeyhe başka bir soru daha sordu. İşte ne olduysa o an oldu. Çılgına dönen El Seba’i, “Sen benden aşağıdasın. Benim cevabıma müdahale edemezsin. Çeneni kapat da cevap vereyim” deyince sunucu Karaki “Yeter, ya karşılıklı saygı çerçevesinde konuşacağız ya da bu sohbet bitecek” diyerek konuğu yayından aldırdı.

http://www.milliyet.com.tr/-kapa-ceneni-sen-benden-asagidasin-/dunya/detay/2024977/default.htm

Yıllaaar önce bir eve kiraya çıkmıştık, ev sahibi mutasıp, eşimle konuşurken ben araya girince hiç bana bakmadan eliyle bir dur işareti yaptı ve eşimle konuşmaya devam etti ahahaaa, ayy kendimi o an çok kötü hissetmiştim. çenemi kapayıp öyle bakakalmıştım..

Karşısında bir erkek olsaydı ne diyecekti acaba? Yine susturacak bir bahane bulurdu ama kadın olunca iş daha kolay geldi tabi beyni ç.kne kaçmışa.

oldum olası sevmem bu şeh olayını yok tovbe almak yok mezarda sorgu sualde yardımcı olcakmıs yok peygamberı gosrterıcekmıs yok onu hayal ederek onun adını vererek dua edersen kabul olurmus yok sehe baglı olursan olsede ruhu her cagırdıgında sana yardım edermıs yok kuranı kerımız bızler anlamzmısız onların okuması lazımmıs ta mışş...

en azından adam dürüst. Düşündüğünü, inandığını adam gibi söylemiş.
Bu konu dine çekilmeden nasıl tartışılır bilmiyorum ama 4 eşten biri olabileceğine, boşanma hakkının olmadığına, kocasına itaat etmediğinde hafifçe dövülebileceğine ve kendisinin şahitliğini erkeğinkinin yarısı olduğuna inanan ve kabul eden kadınlar neyi eleştiriyorlar şimdi ben anlamadım.

aklıma eşofmanlı şevket hoca geldi alakasız bi şekilde, daha doğrusu ordaki sunucu

yıllar önce fox tvde,hüseyin üzmez , irfan değirmenecinin
konuğuydu irfan değirmenci konuştu ve hüseyin üzmez sus sen küçüksün önce ben konuşcam demişti :))
benimde aklıma bu geldi.

Şeyh olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış... Bunları susturucan ki böyle etraftan cesaret alıp kadınların üzerine gidemesinler..

niye her konuya yorum yaptıktan sonra otomatikmen konuyu takibe alıyoruz
hemen bildirim geliyor.

Haber değeri taşımayan bir söz.

İslama göre kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmıştır. Şeriat mahkemelerinde iki kadının ifadesi bir erkeğin ifadesine denktir.

Bu ülkelerde kadınların tek başlarına sokağa çıkmaları bile yasak yanlarında bir erkek bulunmalı eşi yada erkek kardeşi. Bu şekilde değerlendirildiğinde adam kendi inanç sistemine göre gayet olağan bi tepki vermiş. Neden şaşırılmış ve komik bulunmuş anlamadım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…