Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6+2 icin ultrason çok zor alttan muayene ettimi sizi daha cok küçük ve ben 9. Haftadaym rahim arkada oldugu İcin ultrason ya detaylı baktı yani o yüzden sakin olun bebekte etkilenirMerhaba hanımlar. Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dedi on gün önce gitmiştim kontrole 11 mm di bugün 15 mm çok az büyümüş kese on güne göre böyle olan var mııı
Vajinal baktı aslında kalp atışı için ümidim var ama kese de yeterince büyümüyor on günde 3 mm büyümesi çok az6+2 icin ultrason çok zor alttan muayene ettimi sizi daha cok küçük ve ben 9. Haftadaym rahim arkada oldugu İcin ultrason ya detaylı baktı yani o yüzden sakin olun bebekte etkilenir
Kalp atışı için henüz erken olabilir 10 haftaya kadar beklenebiliyor. Ama kese 10 güne göre çok az gelişim göstermiş. Benim ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu. Sat’a göre 10 haftalıktım ama kese ölçümüne göre 7 haftalardaydı kürtajla sonuçlandı malesef.Merhaba hanımlar. Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dedi on gün önce gitmiştim kontrole 11 mm di bugün 15 mm çok az büyümüş kese on güne göre böyle olan var mııı
Hayırlısı olsun hakkimızda. Peki kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınızKalp atışı için henüz erken olabilir 10 haftaya kadar beklenebiliyor. Ama kese 10 güne göre çok az gelişim göstermiş. Benim ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu. Sat’a göre 10 haftalıktım ama kese ölçümüne göre 7 haftalardaydı kürtajla sonuçlandı malesef.
Doktor 1 regl’den sonra hamile kalabilirsin demişti ben 6 ay sonra hamile kaldım.Hayırlısı olsun hakkimızda. Peki kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız