Kap atışı yok 😔

birmihman

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
305
50
28
Merhaba hanımlar. Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dedi 😔 on gün önce gitmiştim kontrole 11 mm di bugün 15 mm çok az büyümüş kese on güne göre 😔😔 böyle olan var mııı

bence daha erken kesin bir sey için. ben 6+6da zar zor görmüştük kalp atısını. 7+6da ancak duyabildik. bekleyin bence inşallah güzel sonuc alırsın

Şimdilik beklemekten başka çare yok, sakin kalmaya çalışın. Olmadı haftaya başka bir doktora gidersiniz. 2. Görüş alırsınız.

Direkt olumsuz konuşmak doğru değil ya 6+0da bana hicbirsey yok dedi lekelenmeyele 6+6da çok hafif duydum ben, fetüsün gelişimi için bir gün bile fark ediyor şu dönemde, hayırlısıyla duyarsın inşallah üzülüp kendini harap etme daha hiçbir şey belli degil❣️

kesenin büyümesi az olunca ümidim azaldı günde bir mm büyüyor normalde ama benimki on günde 4 mm büyümüş olunca 😔😔

Ben kalp atışını 8.haftada duyabildim diye hatırlıyorum. Çok küçük bence bekle.

Merhaba hanımlar. Ben 6+2 deyim kalp atışı duyulmadı haftaya gel olmazsa kürtaj dedi 😔 on gün önce gitmiştim kontrole 11 mm di bugün 15 mm çok az büyümüş kese on güne göre 😔😔 böyle olan var mııı
6+2 icin ultrason çok zor alttan muayene ettimi sizi daha cok küçük ve ben 9. Haftadaym rahim arkada oldugu İcin ultrason ya detaylı baktı yani o yüzden sakin olun bebekte etkilenir

6+2 icin ultrason çok zor alttan muayene ettimi sizi daha cok küçük ve ben 9. Haftadaym rahim arkada oldugu İcin ultrason ya detaylı baktı yani o yüzden sakin olun bebekte etkilenir
Vajinal baktı aslında kalp atışı için ümidim var ama kese de yeterince büyümüyor on günde 3 mm büyümesi çok az

Kalp atışı için henüz erken olabilir 10 haftaya kadar beklenebiliyor. Ama kese 10 güne göre çok az gelişim göstermiş. Benim ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu. Sat’a göre 10 haftalıktım ama kese ölçümüne göre 7 haftalardaydı kürtajla sonuçlandı malesef.

Kalp atışı için henüz erken olabilir 10 haftaya kadar beklenebiliyor. Ama kese 10 güne göre çok az gelişim göstermiş. Benim ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu. Sat’a göre 10 haftalıktım ama kese ölçümüne göre 7 haftalardaydı kürtajla sonuçlandı malesef.
Hayırlısı olsun hakkimızda. Peki kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız

X