- 4 Eylül 2014
- 1.236
- 4.750
- Konu Sahibi Pumpkin Pie
Merhaba arkadaşlar iki gündür bir konu üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayım
Durumun aciliyeti olmasa şuan çok işim olduğu halde buraya gelip konu açmazdım,ne desem bilemiyorum.. yine de gruptaki bilgileri kopyalayıp paylaşacağım.
KAOS'U KURTARALIM!
Merhabalar. Kaos Türkiye'den yurtdışına sahiplendirilmiş, dünya tatlısı, dost canlısı bir köpek. İsveç'te salıncakta sallanan bir çocukla oynamaya çalışırken bacağını ısırmış ve çocuğa birkaç dikiş atılmış. Şimdi çocuğun ailesi şikayetçi olduğu için Kaos yarın uyutulacak.
http://www.petitionhub.org/Dog-Acci...Want-Him-Destroyed-Fight-For-Kaos-Life-t-2023
Kampanya başlattık, bu esas kampanya ve imzaya ihtiyacı var. Buradaki ilk kutucuğa (Full Name) adınızı ve soyadınızı yazıyorsunuz. İkinci kutuya (Email) mail adresinizi yazıyorsunuz. Üçüncü kutuya (Comment) yorumunuzu yazıyorsunuz. İngilizce bilmeyenler sadece "Don't Kill Kaos" yazabilir veya mesajını bana gönderip çevirmemi isteyebilir. En sondaki boşluğa sayı ve harflerden oluşan kodu giriyoruz ve sonra Sign The Petition yazan mavi kutuya tıklayıp imzamızı veriyoruz. //
Türkiye'de başlatılan kampanya 9000+ imzaya ulaştı az önce. Adresi de şu: https://www.change.org/p/alev-imza-lütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/dontkillkaos/
grubun adresi çıkmıyor nedense.
grup adını vereyim aradığınızda bulabilirsiniz:
" Hjelp oss å redde Kaos fra urettmessig henrettelse! "
https://polisen.se/.../epost.../E-post-polisen-varmland/...
Burada en üst satıra (Arende) "Kaos The Dog" yazıyoruz. İkinci kısıma (Meddelande) ingilizce olarak neden karşı çıktığımızı anlatıyoruz. Hemen altındaki kutuda e-mail adresini istiyor. Size çalışma saatleri içinde ilgileneceğiz diye mail atacaklar. Dilerseniz Namn yazan kısma adınızı ekleyin ve son olarak en alttaki mavi kutucuğa tıklayıp gönderin (SKICKA) Eğer ingilizce bilmiyorsanız mesajlarını bana ulaştırabilirsiniz ve çevirinizi ben yaparım. Veya sadece "Don't Kill Kaos" yazabilirsiniz.(Meddelande kısmına)
Son olarak twitter'da #dontkillkaos hashtagini yaymaya uğraşıyoruz.
Kaos’un sahiplerinden bir de mesajımız var. Yeni bir banka hesabı açarak, bize para desteğinde bulunmak isteyenler için fırsat oluşturduk. Para doğrudan avukata gidecek. Avukatın saatlik ücreti 1600 isveç kronu, yani 500 Türk Lirası. Bu yüzden mümkün olduğunca çok desteğe ihtiyacımız var.
Bu amaçla kullanılmayan veya artan para doğrudan NOAH kuruluşuna aktarılacak.
Yurtdışından gelecek olan bağışlar için ihtiyacınız olan numaralar şöyle:
BIC : DNBANOKKXXX
IBAN: NO 8912011493694
Not: Gönderinizi yaparken şunları eklemeyi unutmayın: Adınız, gönderi tutarı ve neden gönderinin yapıldığı. Bunu paylaşarak alabileceğimiz tüm desteği almamızı sağlayın! Sizden gelecek her türlü desteğe inanılmaz ihtiyacımız var!
Bir günümüz, büyük umutlarımız ve büyük korkularımız var. Lütfen yardım edin. Sayfalarınızda düzenli aralıklarla paylaşın, insanları arayın, mesaj atın!
benim notum:
belki buraya başlık açmamalıydım bilmiyorum..uzun zamandır burada değilim.fakat madem başlık bir derdim var ve ben burada illa görümcemi anlatmak zorunda değilim
benim derdim de bu. yarın masum bir köpeğin canına kıyılacak.
ha diyebilirsiniz ki çocuğu ısırmış masum değil, o konuda bir fikrim yok.
fakat bizi ısırdı diye bir hayvanın canını almak,sana tokat atanı öldür gibi bir yaklaşım.
Kaos'un fotoğraflarını da paylaşmak istiyorum zararsız olduğunu göstermek için.
sahibinin mesajı:
My dear Kaos, my dog, bit a boy by accident. He thought they were playing. The boy was on a swing and Kaos wanted to swing with him. The result were some stitches to his leg. The boys parent now want my dog dead. They did a mental test on him and said he didn´t do so well at all of it. This dog has never been away from me, two nights of his life is what we spent apart. Now after almost a week at the kennel they tested him. With minimum human contact and being left alone for the first time of his life. How do they expect him to do perfect? He´s a good dog. He´s always around people. He is with my baby daughter every day, she´s 4 months old. They told me not to worry, that they only kill dogs in extreme cases. He´s NOT extreme!! PLEASE HELP ME!
-