Bebek İkinci El Kanz marka 0-13 kg Ana kucağı ve oto koltuğu (turuncu)

leakagecurrent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
87
7
28
Sivas
Kanz ana kucağını doğum yapmadan önce kayınvalidem hediye almıştı. Biz doğumdan sonra Chicco'nun trio living setini alınca Chicco'nun ana kucağını kullanmaya başladık. Haliyle Kanz boşa çıkmış oldu. Malum bebeklerin ihtiyaçları hiç bitmiyor. Boş boş duracağına onu satıp başka ihtiyaçlarını tamamlayım diye düşündüm. Ana kucağı çok az kullanıldı. Yenisine boşa para vermeye gerek yok. Tentesi hariç tüm kılıfları ve iç süngerleri çıkarılıp yıkanabiliyor. Fiyatı 80tl.

$DSC07326.jpg $DSC07332.jpg $DSC07331.jpg $DSC07334.jpg $DSC07333.jpg $DSC07336.jpg

Kanz KZ-375 Lüx Ana Kucağı Koltuğu 0-13 kg(0+ 1-Yaş)
Markası: Kanz
Ürünün kodu: KZ-375
Ürünün Adı: Lüx Taşıma Koltuğu
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Taşıma Kapasitesi: +0 13 Kg
Kullanım zamanı: +0 12 Ay
Kalite belgeleri: TSE 12512 Hizmet Güvencesiyle

DİKKAT KANZ ÜRÜNLERİNDE :

1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ
2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.
3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR.

Özellikler:
- 0-12 ay kullanım süreli,(0-13 kg)
- Standart kendi sınıf ölçülerinden daha uzun ve geniş
- Hijyenik ter yapmayan kumaş
- Boyun, başlık korumalı pilot emniyet kemeri,(3- nokta emniyet kemeri)
-Gerektiğinde boyun-başlık korumayı çıkartabilme
-Oturma ile yatma pozisyonu arası (bebeğin anne karnında duruş şekli) olup son derece ortopedik bir üründür
-Üst koruyucu tenteli, komple çıkarılıp yıkanabilir kumaş
-Tüm gelişmiş ülkelerde hastaneden çıkışta mecburi tutulmaktadır

Kullanım Noktaları
- Elde taşıma olarak : BEBEK TAŞIMASI
- Sallanabilir - Sabitlenebilir uyumak için : ANA KUCAĞI
- Sırtta emniyet kemeri bağlantı noktası : OTO KOLTUĞU

Gerçekten güzel bir ürün. Ve dediğim gibi elimizde muadili olduğu için çok az kullanıldı. Hatta tentesinin çıktığını özelliklere tekrar bakınca farkettim. Tentenin çıkabildiğini bilmiyordum. Düşünün ne kadar az kullandığımızı :) Kıyamadığım için bu zamana kadar elimde tuttum ama başka başka ihtiyaçlar çıktığı için satıyorum.

Son düzenleme:
Eşimin Kasım sonunda Bursa'da bir sempozyumu olacak. Kısmetse sizin doğuma daha varmış sanırım. O zamana kadar satılmamış olursa eşim Bursa'ya gelirken getirip elden teslim edebilir. O zaman kargo ücreti ödememiş olursunuz ;)

Bu arada başka bir konuda sormuşsunuz ama ben yanıtlayayım istedi. Ben diğer kullandığım ana kucağını kullanmayı daha yeni bıraktım. O da bu ürünle aynı boyutlarda. Yalnız o bizim travel sistem pusetimizle uyumlu olduğu için onu kullanmayı tercih ettim. Yeni oto koltuğu(9-18kg) alınca artık ana kucağına ihtiyacımız kalmamış olduğu için bıraktım. Yoksa hala arada mama sandalyemizin kılıfını yıkadığımda ana kucağında yemek yedirdiğim oluyor. Ve hala sığıyor ve gayet rahat ediyor. Geçen haftaya kadar puset şeklinde kullanırken içinde fosur fosur uyuyordu :) Bu ürün zaten 13 kg'a kadar kullanılıyor ve çok bebek (%97) aşırı iri veya kilolu değilse yaşına girmeden o kiloyu geçmiyor.

Eşimin Kasım sonunda Bursa'da bir sempozyumu olacak. Kısmetse sizin doğuma daha varmış sanırım. O zamana kadar satılmamış olursa eşim Bursa'ya gelirken getirip elden teslim edebilir. O zaman kargo ücreti ödememiş olursunuz ;)

tamam o zaman, satılmazsa ve ben de daha uygununu bulup başka almadıysam haberleşelim kasımda
kolay gelsin:)

Bugün öğlenden sonra Ankara'ya hareket ediyoruz. Bu akşam ya da yarın Ankara'dan veya pazardan itibaren bayram boyunca Isparta'dan elden teslim almak isteyen varsa ana kucağını yanımıza alabiliriz. Eğer almak isteyn varsa lütfen öğlene kadar haber verin.

Back