kraft milan kanguru sadece bir kaç kez sağlık ocağına giderken kullandık sorunsuzdur..resimdeki ile aynı renk isteyen olursa kendi fotoğrafını da çekip koyabilirim 70 tl ye almıştık fiyatı 25 tl
- 9 kg kadar kullanabilme özelliği
- Neşeli melodiler
- Sallanma özelliği sayesinde rahat uyku
- Çıkarılıp yıkanabilen kumaş
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
- 5 noktalı emniyet kemeri
- 9 kg kadar kullanabilme özelliği
- Neşeli melodiler
- Sallanma özelliği sayesinde rahat uyku
- Çıkarılıp yıkanabilen kumaş
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
- 5 noktalı emniyet kemeri
merhaba bu ürünü almak istiyorum ben
yanlış oldu ben salllanan ana kucağını almak istiyorum kanguruyu değil ilk defa alışveri yapacağımdan yanlış olmuş
merhaba bu ürünü almak istiyorum ben
yanlış oldu ben salllanan ana kucağını almak istiyorum kanguruyu değil ilk defa alışveri yapacağımdan yanlış olmuş
evet anakucağı bana satıldı keşke almamış olsaydım çalışmıyor ama arkadaş saolsun hiç bir sıkıntısı yok dedi burdan alışveriş yapcaklara söylüyorum güvenmeyin ve paramı geri istiyorum
evet anakucağı bana satıldı keşke almamış olsaydım çalışmıyor ama arkadaş saolsun hiç bir sıkıntısı yok dedi burdan alışveriş yapcaklara söylüyorum güvenmeyin ve paramı geri istiyorum
biz kullandığımızda çalışıyordu paketleyip kaldırmıştım dediğim gibi içinde pilleri olmadığı için göndermeden önce denemedim çalışmayacağı hiç aklıma gelmedi açıkçası anlamadan dinlemeden önyargılı davranmışsınız bakıyorumda.hiç kimsenin hakkı lazım değil illaki telafi edilir sizi ilk fırsatta arayacm numaranız bende mevcut zaten şuan somadayım ve bir çok yakınımı kaybettim acılıyım zaten sizinde bu şekilde ağır telafuzlarınız beni gerçekten çok şaşırttı ve üzdü..........................................