kanunide sezeryan doğum

sevgikelebegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
114
11
Kanuni sultan süleyman hastanesin de sezeryan doğum yapan var mı nasıl memnun kaldınız mı? Sorun yaşadınız mı? Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...

Kanuni sultan süleyman hastanesin de sezeryan doğum yapan var mı nasıl memnun kaldınız mı? Sorun yaşadınız mı? Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...
Merhaba, ben 16martta kanunide sezeryan dogum yaptim. Gebelik zehirlenmesi yasadigim icin sezeryan olmak zorunda kaldim. Memnun kalmadim acikcasi. Hastane cok guzel cok steril ozel hastaneden bir farki yok. Doktorlarda ilgili fakat arastirma hastanesi oldugu icin cok kurcaliyorlar ben 5 gun yattim her gun kan almalar icigini cicigini arastirmalar. Bir bakima iyi tabiki en azindan benim icin. Riskli gebelik oldugu icin orda dogum yapmam bir sansti. Muşade altinda idim cunku.
Eger sorunlu bir gebelik yoksa baska hastaneyi tercih edin derim. Hemsireler, hasta bakicilar ve stajyer doktorlar cok terbiyesiz ve saygisiz. Size insan muamelesi yapmiyorlar. Hemsirenin biri benidelik desik etti. Kayinvalidem az kalsin kizidovecekti. Neyse fazla uzatmayayim.kisacasi ben olsan kanuni ilk tercihim olmazdi.

Teşekkür ederim canım araştırma hastaneleri ve üniversite hastaneleri dediğiniz gibi herşeyi inceliyolar bende 2 buçuk sene önce çapada başka hastalıpımdan dolayı 1 hafta yattım hergün sabah ve akşam ikişer tüp kan alıuolardı kollarımda morarmayan patlamayan damarım kalmamıştı neyse o uüzden bende çapayı tercihlerimin arasına bile koymadım şuam daha araştırma içerisindeyim ama ordan başkada devlet hastanesi yok gibi görünüypr hayırlısı artık

Merhabalar benimde ilk gebeligimde preeklamsi oldu bu gebeligimdede gebelik zehirleenmesi gecirmeee ihtimalim var nere gitsem beni kanuniye yonlendiriyorlar bende oyle yapacam mecburen.. sezeryan dogumunuz nasil oldu? anestezi secme hakkiniz varmi epidural gibi? Sizin anestezinizin sekli nasil oldu kim karar verdi odalar nasildi tek kisilik odalarda varmi? Cvb verirseniz cok yardimci olmus olursunuz teseekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…