Kanuni Sultan Süleyman infertilite

destina0505

Kül kedisi
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ağustos 2007
665
699
648
İstanbul
bekarken miyom ameliyatı geçirdim Dr biran önce evlen demişti çocuk istiyorsan,hemen düşündüm Bir senelik evliydim çocuğum olmuyordu bende kanuni sultan süleyman infertilite bölümüne gittim.o kadar çaresiz o kadar piskolijik bozuk bir umut kapısı açılacak zanediyorsunuz bende randevu aldım telefonda Dr ve ekibi tarafından muane edileceksiniz deyince hemen kabul ettim güven verdi neyse randevu tarihi geldi tabi devlet hastanesi sırasını bilmeyen yok bekledim sirami geldi içeri girdim benim disimda iki bayan daha vardi suratsiz bir sekreter gereksiz yere kizip bir umutla heycanla gitiginiz hastahane bana zindan gibi geldi çaresiz Madi ulanaklar olmadığı için mecbur tedaviyi kabul ettim o bölümün iki sorumlu porifesorlari vardı çok ciddi vakalar olursa gelirlerdi... muane için geri kalan bizlere yeni mezun olmuş küstah vicdansiz aşağılık kompleksi olanlar baktılar neyse bir süre gittim her gidişim ayrı bir yıkım aşılama yapılacağı ay boş gebelik geçirdim ve benim ordaki tedavim beli nedenlerle bitti

Asıl değinmek istediğim konu bu bölüme giden insanların piskolijisi çok hasas...iyi anlamak gerek bu bölümle alakali bir hastahane acilsa yeridir burda çalışacak ekip bilgi birikimi davranışları bir bütün olarak ele alınmalı çok hassas bir süreç

Tatlım sana bagcılar devlet hastanesi. Doç dr taner usta yı tavsiye ederim cok ilgili be alanında bir numara kesin git derim

Dediğim dr hiç öle biri degil cnm tavsiye ederim
İnferlite ye gidemiyorum o kadın olur diye bu dr a randevu alırım gideceğim zaman tşkler diğer dr lar farklı bölümler Dahiliye Eray bey genetikçi Bülent bey çok iyi o kadın dr çok kötüydü

İnferlite ye gidemiyorum o kadın olur diye bu dr a randevu alırım gideceğim zaman tşkler diğer dr lar farklı bölümler Dahiliye Eray bey genetikçi Bülent bey çok iyi o kadın dr çok kötüydü
Allah yardomcın olsun cnm ama taner hoca müthiş bir insandır cok ilgili ve bilgili netde arastır haberleri falan var.ayrıca o kadınıda başhekimliğe şikayet et madem sıkıntılı

Allah yardomcın olsun cnm ama taner hoca müthiş bir insandır cok ilgili ve bilgili netde arastır haberleri falan var.ayrıca o kadınıda başhekimliğe şikayet et madem sıkıntılı
Ettim de bişey çıkmadı ogün ağlaya ağlaya eve döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…