- Konu Sahibi destina0505
bekarken miyom ameliyatı geçirdim Dr biran önce evlen demişti çocuk istiyorsan,hemen düşündüm Bir senelik evliydim çocuğum olmuyordu bende kanuni sultan süleyman infertilite bölümüne gittim.o kadar çaresiz o kadar piskolijik bozuk bir umut kapısı açılacak zanediyorsunuz bende randevu aldım telefonda Dr ve ekibi tarafından muane edileceksiniz deyince hemen kabul ettim güven verdi neyse randevu tarihi geldi tabi devlet hastanesi sırasını bilmeyen yok bekledim sirami geldi içeri girdim benim disimda iki bayan daha vardi suratsiz bir sekreter gereksiz yere kizip bir umutla heycanla gitiginiz hastahane bana zindan gibi geldi çaresiz Madi ulanaklar olmadığı için mecbur tedaviyi kabul ettim o bölümün iki sorumlu porifesorlari vardı çok ciddi vakalar olursa gelirlerdi... muane için geri kalan bizlere yeni mezun olmuş küstah vicdansiz aşağılık kompleksi olanlar baktılar neyse bir süre gittim her gidişim ayrı bir yıkım aşılama yapılacağı ay boş gebelik geçirdim ve benim ordaki tedavim beli nedenlerle bitti