- 16 Eylül 2014
- 96
- 20
-
- Konu Sahibi coollady0212
merhaba kızlar. 17.11.2014 tarihinde bu hastahanede kadın dogum bölümüne gittim gebeligim için.muayane tahliller hicbir ücret alınmadı saglık sigortamız yok. ücret hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı yada sigortanız var mı diye sorulmadı.muayane oldum bitti. dün posta yoluyla hastahaneye borclu oldugumu ögrendim aradan 3 ay gecmiş.cok bişey degil 96 tl ama ücreti o an istemeleri gerekiyodu. hic birsey istemediler kagıt flnda imzalatmadılar aradan 3 ay gecmiş sacmalıga bakarmısınız. bu durumda ne yapmam gerekiyo basına böyle birsey gelen var mı? varsa ne yaptınız? sikayette bulunmak istiyorum..
cevap icin tsk ederim. hastaneyi aradım acmadılar. diger numarayı arayayım. bende hiç böyle bişey duymadım kimseden. acaba masraflı bir tedavi yaptırsaydım sonuc ne olurdu aylar sonra masrafını postayla gönderirlerdi heralde.ilk defa böyle birşey duyuyorum 96 tl ile özele giderdin. çok saçma. ne yapacağınız hakkında bilgim yok insallah fikir veren biri çıkar. ama 182'yi aramanı tavsiye ederim bir bilgileri yoksa direk hastaneyle görüşebilirsin.
daha önce böyle birsey le karsılasmadım yeni cıktı bu heralde. evet vardı dondurdu. ücretli hasta olarak gidiyorum hastanelereVergi borcu olarak çıkarıyolar bunu, bizim iş yerinde bikaç kişide oldu aynı sorun birkaç kere hastaneye gitmişler toplam borçları 365 tl olarak kesilmişti eşinizin sgk sı varmıydı daha önceden?