- 26 Mart 2024
- 104
- 11
- 13
- 19
- Konu Sahibi nazzzzxxxx
Reglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korunmasız ilişkiye girdiğiniz için suan hamile kalma riskiniz var . Herhangi bir yag sürme işlemi koruma yöntemi değildir.Reglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum
Korunmak için değil zaten hamile kalmak istiyorum bı zararı olur mu kantoron yağının yani spermler olur mu bide ben ustteydimKorunmasız ilişkiye girdiğiniz için suan hamile kalma riskiniz var . Herhangi bir yag sürme işlemi koruma yöntemi değildir.
Tam hatırlamıyorum ama kantoron yağının zararı yok diye biliyorumReglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum
Hayır kantoron yağı öyle bişi değil hiç duymadınız mı çok yararlı bı yağYakmadı mı abow?
Kantaron zararlı bir diye biliyorum ben hatta kullanımı sınırlı olmalı vücutta her gün surulmez eczanede satilanlardan neden almadınız daha güvenli sperm öldürücü bir etkisi yok bu durumda ama ph i bozabilirKorunmak için değil zaten hamile kalmak istiyorum bı zararı olur mu kantoron yağının yani spermler olur mu bide ben ustteydim
Sürekli değil ilk defa kullandımKantaron zararlı bir diye biliyorum ben hatta kullanımı sınırlı olmalı vücutta her gün surulmez eczanede satilanlardan neden almadınız daha güvenli sperm öldürücü bir etkisi yok bu durumda ama ph i bozabilir
Yararlı ama sınırlı ve doğru kullanimlaHayır kantoron yağı öyle bişi değil hiç duymadınız mı çok yararlı bı yağ
İlk defa kullandım ve reglin 13 günü yani bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı o yüzden merak ettim sperm öldürür mü diyeYararlı ama sınırlı ve doğru kullanimla
AyHayır kantoron yağı öyle bişi değil hiç duymadınız mı çok yararlı bı yağ
Anladim canim sen yine de eczacıyla bit konuş bence ins bebisin olurİlk defa kullandım ve reglin 13 günü yani bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı o yüzden merak ettim sperm öldürür mü diye
Hamile kalmak için jeller var onları kullanınReglin 13 .günü ve ben yorgun olduğum için çok odaklanamicam diye kantoron yağı sürmüştüm vajina dışına çokta işe yaradı ama bu spermleri etkiler mi öldürür mü yani hamile kalmak istiyorum