Kanteper bitkisi miyom için nerede bula bilitim güzel hanımlar?

lradem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
5
0
1
37
5 cm miyom var,37 yaşımdayım,çocuk istiyorum ama olmuyor.Buyuk ihtimal ameliyat olmalıyım doktor dedi.Ama ameliyatda nolcak bilmiyorum,rahmi alırlar falan çok korkuyorum çocuksuz kalırım diye.O yüzden grupta araştırma yaptım,bir hanım annesi ameliyat olcakmis onu içmiş tamamen temizlenmiş diyor.Ama bulamıyorum İstanbulda.Ardahanda da kimse yok tanıdık.Bu resimdeki de Ordubad Nahcivanda bulmuşlar,ama kimse yok gelen Türkiye'ye

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-04-12-44-23-696_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-04-04-12-44-23-696_com.whatsapp.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 18
d vit seviyenizi 80 üstü tutun , b8 vitamin galiba insitolmu ne adı ne bilmiyorum onu kullanın. şeker hamıurdan uzak durun. küçülür

5 cm miyom var,37 yaşımdayım,çocuk istiyorum ama olmuyor.Buyuk ihtimal ameliyat olmalıyım doktor dedi.Ama ameliyatda nolcak bilmiyorum,rahmi alırlar falan çok korkuyorum çocuksuz kalırım diye.O yüzden grupta araştırma yaptım,bir hanım annesi ameliyat olcakmis onu içmiş tamamen temizlenmiş diyor.Ama bulamıyorum İstanbulda.Ardahanda da kimse yok tanıdık.Bu resimdeki de Ordubad Nahcivanda bulmuşlar,ama kimse yok gelen Türkiye'ye
Benimde en büyüğü 9cm olmak üzere ırılı ufaklı mıyomlarım var,38 yasındayım.allahım bağışlasın 2 evladım var.çocuk düşünmüyorum,büyük ihtimal rahmimi aldırcam,haddınden fazla kanamam oluyo.dayanamıyorum artık,kan sevıyem yerlerde,kendimi sürekli bitgin yorgun hissedıyorum,allahım herkeze şifa versin.

Back
X