- 14 Kasım 2011
- 57
- 0
- Konu Sahibi ElaynaElif
Arkadaşlar öncelikler herkese günaydııınn:) Sabahın köründe bi heycanla niye bu konuyu açtığımı merak edyr olmalısınız sebep şu ki; size dün yaptğm alışverişten bahsedeceğim yüzümde sivilcelerden kalma lekeler olduğu için burada pek çok arkadaşımdan tavsiyeler aldım ve bunun üzerine kantaron yağını denemeye karar verdm. İnternette bnun üzerine uzuuun bir araştırma yaptım ve sonucunda iki tür kantaron yağının olduğunu öğrendim bunlardan biri kırmızı kantaron diğeri sarı kantaron.. Lekelerime iyi gelebilicek olan ise kırmızı kantaronmuş bu bilgilerle düştüm aktar yoluna:) aktar amcaya kırmızı kantaron yağı istyrm dediğimde verdiği tepki aynen şöyle oldu; ''kırmızı kantaron mu? kırmızı kantaron yağı diye bişey yoktur sarı kantaron çiceğinden yapılır ve rengi kırmızısımdır'' dedi haydaa dedim amca ben o kdr araştrdm sen neye kullanıcaksn bunu dedi bende cilt lekelerime dedim o zmn bu olur dedi kendilerinin hazırladıkları bir yağmış ama esas mesele bu değil dedi bana kırmızı kantaron yağı olmaz dyn amca laf arasnda kırmızı kantaron yağını kalp hastalarına veryrz ztn demez mi ee amca hani yktu dyesim geldi ama nasl olsa amcanın yine bir cvbı vardr dye sustum:) velhasıl eh alalım bakalım amca dedim 50 cc lik şişeye 7 tl ödedim eve geldim bir güzel sürdüm gece yatarken de sürdüm. Hatta en ilginci bu kantaron yağına ben kendimi öyle bir kaptırmışım ki gece rüyama bile girdi meğersem bütün lekelerim geçmiş renkleri yok denicek kadar açılmıştı aman Allahııım!:) tabii hemen yataktan fırladım doğruuu aynaya.. Ee dysunuz dimi şimdi noldu?:) malesef rüyamdaki kdr lekelerimin rengi açık değildi kii bunu bir gecede beklemek saçmalık olurdu. gel gelelim ben bu yağı bi süre kullanıcam eğer bi hikmeti yoksa amcanın sattığı yağdan bilicem çnkü yağ bilgisine sahip olma sıfırdı bence. İşe yaramazsa internetten kardenin kantaron yağının siparişini vericem ama en azndn 1 hafta düzenli olrk kullanmayı düşünyrm sizi de gelişmelere göre bilgilendiriciğiim arkadaşlar:) herkese güzel günleerr..