• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kantaron Bir Mucize

crysania123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
64
1
36
Ankara
ilgili konu başlığına da yazdım ama istiyorum ki hepimiz kılsız tüysüz olalmm :D o nedenle başlık da açmak istedim ben 20 yaşında tüy sorunu olan bir kızım :) kantaronu denedm şöyle ki adım adım yazayım
*ilk olarak çok düzenli kullanmadım
*göbeğime denedim
*bikaç defa kullandım (yani tüyleri aldım bikaç gün sürdm çıkmaya başlayınca beklemedm uzamalarını tekrar aldım sürdüm)
*markası biogreen
*lokman hekimden 15 tl gibi bir fiyata aldım
*3 gündür koltukaltıma deniyorum bu sefer gün içinde bikaç kez sürüyorm (onun da gelişmelerini yazarım :1: )

SONUÇ: yaklaşık bir buçuk aydır ne yağı kullandım ve tüyleri aldım veeee tüylerin %70i incecik oldu gitti görünmüyo vs :ssz:

o kalın kalın tüyler de kısaldı ve inceldi :)

ya ben de bulamadım biogreen iaslında bir yere baktım sadece ama gidip sorcam tekrar heveslendim...yani bildiin o siyah kıllar tüye mi dönüşüyor..genital de deneyelim en azından üst tarafına falan... epilasyondan sonra her gün mü kullandın sen ??

ya ben de bulamadım biogreen iaslında bir yere baktım sadece ama gidip sorcam tekrar heveslendim...yani bildiin o siyah kıllar tüye mi dönüşüyor..genital de deneyelim en azından üst tarafına falan... epilasyondan sonra her gün mü kullandın sen ??

evet canımcım önce aldım tüyleri güzelce hemen bol bol sürdüm ondan sonra baktım yağı gitmiş cilt emmiş iyice sonra tekrar sürdüm yani gün içinde bikaç defa sürmüş oluyorum... ya benm de tüy problemim var normalde . herkesden fazla tüyüm var . bana çok iyi geldi allah razı olsun söyleyenden

ilerde resim de koyarım bi kolumu aldım yapıyorum diğerini ellemiyorum :1: farkı görmek açısından paylaşırım :1:
tüyler baya bi inceldi ve kısaldı evet

evet canımcım önce aldım tüyleri güzelce hemen bol bol sürdüm ondan sonra baktım yağı gitmiş cilt emmiş iyice sonra tekrar sürdüm yani gün içinde bikaç defa sürmüş oluyorum... ya benm de tüy problemim var normalde . herkesden fazla tüyüm var . bana çok iyi geldi allah razı olsun söyleyenden

ilerde resim de koyarım bi kolumu aldım yapıyorum diğerini ellemiyorum :1: farkı görmek açısından paylaşırım :1:
tüyler baya bi inceldi ve kısaldı evet

anladım canım ben de alıp denicem..ya ne deniceğimi şaşırdım inan ki keşke daha önce de n bakıp bakıp yapsaydım burda okuduklarımı...limon tuz, sirke, turunç tuz, zırnık idrar...hepsi tüyler için...hangisini yapsam önce şaşırdım..

tüyler için üretilmiş bi ürün mü normal kantaron yağı mı çok ilginç ya ayrıntılı bilgi verir misin bende denemek istiyorum eğer etkiliyse bende de var kantorn yağı ama o markanın değil normal kantaron yağı var.

kızlar kantaronu kendinzde yapabilrsiniz. biz kendimiz yaptık ve cidden her derde deva. sadece kıl tüy diil cilt rahatsızlığına, yanığa, mide rahatsızlığına, basuraa. belki yok daha neler diceksiniz ama adana balcalı araştırma hastanesinde yoğun bakım servisinin girişinde bile bulunuyo siz düşününn :)

jiletten snra etki ediceğini pek sanmıyorum ama denenebilir
ben kökünden aldıktan sonra sürüyorum :34:

Canım, sen kaç aydır uyguluyorsun bunu? Doğru bir gözlem yapabilmen için uygulamadan sonra 6 ay beklemen gerekiyor. Yağların tüy dökücü etkisi olamaz aksine kıl kökünü besler.

Canım, sen kaç aydır uyguluyorsun bunu? Doğru bir gözlem yapabilmen için uygulamadan sonra 6 ay beklemen gerekiyor. Yağların tüy dökücü etkisi olamaz aksine kıl kökünü besler.

çok değil canım 2 ay falan olmuştur 1buçuk aydır göbeğim çok güzel :1: ona güvenip devam ediyorum ama zaten bunlar masaj yağı olarak kullanıyo onu yanlış biliyo olabilir misin acaba ? eğer masaj yağları tüy çıkarsaydı kimse masaja gitmezdi
bazı yağlar evet besliyor olabilir onları da cildinize sürmeyin saçınıza sürün diyorlar zaten badem yağı gibi :1:

gelismeleri merakla bekliyorum...kantaronun baska mucizelerini duymustum,ama burda daha önce de okumustum tüyleri azalttigini...eger hala memnuniyetiniz devam ediyorsa ben de basliycam..gelismeleri yazar misiniz ve baska kullanip memnun olanlardan da bekliyorum lütfen sevgiler:)

Evde şuan özel yapılmış kantaron yağı var gerçekten bi etkisi varsa gözle görülür ağdadan sonra hemen başlıycam :21: canım fotoğraf falan diyordun eğer çektiysen koyabilir misin bi ?

kızlarr bende aldım kantaron yağını ancak farklı bir marka...ağdadan sonra uyguladım bakılım umarım işe yarar.yalnız kulananlar bir ay boyunca hergün mü uyguladı yoksa hergün mü uygulamak gerek?

Kıl dönmesi olmasından korktum gözenekleri kapattığından bahsedilmiş kullananlar yan etkisi oldumu hiç

Back