• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kanszlktan dolay salar dklenler eski salarna kavumak iin neler yaptlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar benim kansızlıktan dolayı saçlarım çok dökülüyor doktor anemi derecesinde olduğumu söyledi kan hapı ve ek olarak çinko takviyesi ve alcol,bemiks,be pantene karışımı kullanıyorum 2 ay olcak nerdeyse ama maalesef hala dökülüyor sizinde kansızlıktan dolayı dökülmeniz var mı neler yapıyosunuz ve ya kansızlıktan dolayı dökülüp tekarardan eskisi gibi saçlarına kavuşan oldumu lütfen cevabınızı bekliyorum sevgiyle...

tam mevsimi ısıtır da pekmez iç tayinle karıştır ye paşan gönlün nasıl dilerse öyle yap ama muhakkak tüket ayrıca tahin susamdan elde edilır bununda çok faydasını alırsın hiç olmadı tahini gunes gormeyen bir yerde 3hafta beklet susam yagı tahinin üzerine cıkar bunu da bir kaba al saçlarına sür bir taşla iki kuş

ilgin için saol zaten her sabah petmez içiyorum bir avuç kuru üzüm filan inşallah bakalım,zaman alna bir süreçmiş saç dökülme tedavisi sabır gerektiriyormuş sabredicez tek korkum eski saçlarım gibi saçlarımın gür olamıcak olması olur mu acaba yeni saçlar çıkar mı

bu arada sizin saçlarınız ne alemde dökülme şikayetiniz oldu mu

benim de kansızlık,stress ve bakımsızlıktan bir dönem çoook dökulmem olmuştu bir kür çinko kullanmıştım senın haricen uygulayacagın bakımlar şuan kafi gelmez senın çok iyi beslenerek kansızlıgı yenmen lazım şimdi bekarsın ve daha yaşın küçük ilerki yıllarda bu sana sorun olur hele gebelikte bebegin talesemi taşıyıcısı olarak dogar B12 vitamini de saç ve cildin dostudur hap olarak almaktansa kilo sorunun da yoksa bol et ye c vitamini çok faydalı olur bol canım izmir mandalinasından götür

canım ben şu an zaten dokrora gözüktüm o bana kan hapı ve priorini önerdi onları içiyorum 2 aydır beslenmeme meyve-sebze tüketimime çok özen gösteriyorum aslında diyet beni bu hale getirdi ya işte bilemedim saçlarıma bu kadar çok zarar vereceğini ısısrgan otu tedavimde sürüyor henüz.herelde zamana dayalı bu saç işi hala dökülüyor ama ufak saçlarım var allahtan öyle tepemde açık değil ama zaman inşallah daha iyi sonuçlar göstersin sana sorum olacak sen kaç ayda atlattın tam dökülmeyi ben 6 aydır yaşıyorum ne zaman kurtulcam bu stresten bilmiyorum

reductil kullanan okytepe adlı paylaşımcımız da seninle aynı sorunu yaşamıştı onun da saçları felaket dökülüyordu bir de diş doktoruna git istersen bilinçsiz şok dietlerde cilt,saç yanında ençok tahribatı dişler de görüyor

böyle seyler biliyonda niye beni daha önce bilgilendirmedin hanıfefendi
kel oldum kel iyice o gün kısacık kestirdim sacı hala dökülüyor cinkoyu nasıl kullandın reductil ne bilgilendirirseniz sevinirim

Derdimiz aynı arkadaşım.
Bu forumda neler buldum neler yaptım banamısın demedi.
15 gün evvel gittim doktora. Bi dünya tahlil. Ve sonuç aşırı demir eksikliği.
Şimdi günde 3 kez pantogar verdi onu içiyorum.
Günde iki kez Ferrum Fort alıyorum. Bu demir ilacını 1 yıl kullanacakmışım.
Yemene içmene özen göster dedi bide. Kan yapan şeyler bilirsin işte.
Bakalım 15 gün sonra kontrolüm var.
Ama sanki dökülme azaldı belkide kendimi kandırıyorum ne biliyim.
Uzun süreli bi tedavi umarım sonucunu alırız.

böyle seyler biliyonda niye beni daha önce bilgilendirmedin hanıfefendi
kel oldum kel iyice o gün kısacık kestirdim sacı hala dökülüyor cinkoyu nasıl kullandın reductil ne bilgilendirirseniz sevinirim

ayyy canım arkidişim ne demek sen sor ben söyleyeyim kıyamam sana da saçlarına da
reductil bir zayıflama ilacı hani çim degil ki kestirdikçe uzasın ama saç diplerinin hava alması açısından faydası olur iki bıcırık fırsat bulup mcok bakım yapamıyorsundur ;ama olsun henüz yaşın genç şimdiden önlem alman iyi olur dogal saç maskeleri bakımlar ek gıda takviyesidir içten tedavi olarak bir kür betanpen ampülü deri altına enjeksiyon olarak yaptır dökülme şak diye kesilirkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

cinko 40adet tablet kutu şeklinde alınıyor ken tahlılı sonucunda karneye yazılıyo ücretsiz temin edebilirsin zinco satış fiyatı 7,5lira günde 1adet içiliyor İ_PEK ısırgan tedavisini nasıl uyguluyor bilmiyorum; ama ısırgan kurusunu nane gibi cacık,salata ve yemeklerinize kurusunu baharat olarak kullanabilirsiniz çayını demleyip içebilirsiniz illede dahili tedavi sadece harici uygulama degil diyorum

arkadaşlar ben ısırgan otunu hem poşet çay olarak içiyorum hemde haftada bir kez ısırgan otu suyunu saçıma 1-2 saat etki ettirip sadece su ile duruluyorum ama benim gibi kansızlıktan dolayı saçı dökülenlere pek yaramıyor galiba ilaçlarımın yanında takviye sadece bu saç dökülmesi sabır isteyen uzun bir süreç herelde kan hapımı uzun süre taaki saçlarımın dökülmesi durana kadar içcem kilo umrumda değil,birde beslenme çok önemli mesela kuru üzüm,ceviz,petmez,ciğer bunları yemek ve zaman herelde işin sırrı bu olsa gerek sabredip göricezz.

bendede kansızlık war (anemi) ama allaha sukur saclarım ne dökuluor ne kopuyorr

bendede kansızlık war (anemi) ama allaha sukur saclarım ne dökuluor ne kopuyorr

öylede canım sende demir eksikliği yoktur benim ve bu sorunu olan arkadaşların kansızlıktan dolayı demir eksikliği var o yüzden zaten saç da aşırı dökülme söz konusu oluyor kıymetini bil saçlarının bizlerede acil şifa inşallah.:a015:

kıslarrrr saç dökülmesine zeytin yağlı sabun deneyin saçlarınıza şampuan sürmeyin durduruyor dökülmeyi ve zamanla çok gür yapıyomuş bende başladım kullanmaya

Back