kansizlik

arkadaşım geçmiş olsun.geçen sene tam 4 ay üniversite hastanesine gittim:kanım iğne ilaç kullandığım halde devamlı düşüyorduuzatmayayım ben arı sütü arı poleni bal ve propolis karışımı aldımbunu kullanmaya başladım.tahlillerim sonucunda akdeniz anemisi majör olduğum çıktı ve en son hemoglobin 8.1 çıkmıştı.hastalığın teşhisi konulunca doktor artık düzelmez düşürmemeye dikkat et dedi bana.ben bu karışımı bir buçuk ay kullandım.ama tükettikten sonra en az bir saat çaydır kahvedir süt ürünüdür tüketmemeye dikkat ettim.3 ay sonra kontrolüm vardı ve ben şok oldumm.kanım "12 ye çıkmıştı.ne kürler ne ilaçlar ne pekmezler tükettim ben arkadaşım.şuan hamileyim ve hemoglobinim değerim 13 ve doktorum akdeniz majör olduğğumu söylediğimde kan değerime inanamadı.olamaaz tahlilde yalnışlık var dedi.bir daha verdim ve yine sonuç aynı.kan ilacıymış pekmezmiş kürmüş kabızlıkmış hepsi geride kaldı
tavsiye ederim

Saol onerilerin icin .d benim kan deger cok dusuk hatta kan salgilanmiyomus ilac kullandim bi faydasida olmadi simdi pekmez yemeye basladim kansizliktan dolayi herkes bana hastamisin yuzun solgun diyolarsi ruh gbiydim ve moralim baya bzuluyodu 1 haftadan fazladir pekmez kullaniyorum ve yuzume gercekten can geldi gozumn altindaki morluklarda azalti faydasi gercekten buyuk kullanmayada devam edicem .d

Doktor bana pekmezin kan yapmadığını söylemişti Asıl kan yapan üzüm çekirdeğiymiş O da pekmez yaparken atılıyormuş Sana önerenilrceğim doktor İbrahim Saracoğlu'nun kürünü uygula Kansızlık için ıspanak ve kereniz kürü var. İnternet sayfasında bulursun sanırım Bi de aktarlar üzüm çekirdeğini satıyor Havanda dövüp yiyenilirsin

Asiri.kansizim pekmez yemeye basladim etkisini ne zamn gorurum

Ben 1 sene kansızlık için tedavi gördüm..doktor kan testimi görünce çok kansız olduğumu ve doğru dürüst beslenmediğimi söyledi..ne zaman istersem yolda bile olsam dışardan hemen ayaküstü yarım ekmek döner yada köfte ekmek yanına sıkma portakal suyu iç dedi..portakal suyu etteki demirin kana hızla karışmasını sağlıormuş..ama ayran veya süt ürünü ile alırsam demirin kana karışması engellenirmiş...

etin yanına ayrıca bezelye ve garnitürüde önerdi..
bu yemek listesinin yanında ayrıca yanında ferro sanol kapsül ilacını sadece sıkma portakal suyu ile almam gerektiği söylendi..

bunu tam 1 sene uyguladım.. Eskiden; 1.kata çıkınca hemen kalbim çarpıyordu başım dönüyordu dudağımda morarmada vardı ve el ile ayaklarım buz gibiydi..Şimdi ise; ama tedavi sonrası müthiş kendime geldim..herkese de tavsiye ederimmm....

Sevgi ve saygılarımlaaa....

bende bir deneyeyim bakalım.1 tane portakalı evde sıkıp ilacı onla içeyim,bu arada dışarda satılan portakal sularını almayın kızlar sakın.benden söylemesi..

kansızlık benim en büyük ssorunum ilaç aldım bitti yine aynı sorun devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…