Gebeliğe Hazırlık Kansızlık gebeliğe engel olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Songulkpln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
34
7
1
29
Arkadaşlar merhaba ben 2-3 aydan beri gebelik istiyorum ama kansızlık ve vitaminsizlik sorunum var. Acaba gebeliğe engel midir? Bilgisi olan lütfen cevap yazsın.

Valla canım bende de kansızlık ve vitaminsizlik var. Diğer sıkıntılarımdan bunları araştırmaya vakit bile olmadi belki de. Ama sağdan soldan duyduğuma göre çok büyük bir engel teşkil etmese de engel olabiliyormuş..

Arkadaşlar merhaba ben 2-3 aydan beri gebelik istiyorum ama kansızlık ve vitaminsizlik sorunum var. Acaba gebeliğe engel midir? Bilgisi olan lütfen cevap yazsın.
Zorlaşabilir yumurta kaliteniz etkilenir. Kaliteli yumurta olmayınca da sağlıklı bir döllenme olmama ihtimali yükselir .düşük riski artar gibi. Tabi bunlar sadece risk kaliteli yumurta oluşup gelişip dollenede bilir .neticede tedavisi var ilaç kullanmaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edin

Zorlaşabilir yumurta kaliteniz etkilenir. Kaliteli yumurta olmayınca da sağlıklı bir döllenme olmama ihtimali yükselir .düşük riski artar gibi. Tabi bunlar sadece risk kaliteli yumurta oluşup gelişip dollenede bilir .neticede tedavisi var ilaç kullanmaya ve sağlıklı beslenmeye dikkat edin
Hay canım benim :) Ne çok karşılaşıyoruz ya

Ay başka hangi konularda karşılaştık:)))) ben de hamileyim ve ağrım sancim çok koltuğa uzanıyorum kitap okuyorum bir de kk o yüzden daha da sık karşılaşabiliriz:))
Biliyorum annişko biliyorumm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ohoo nerelerde karşılaşmadık ki

👍👍

Back