• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kansızlığa kesin çözüm bulanlar..

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim. Senelerdir ilaç kullanıyorum ama yok bi türlü geçmiyor şu demir eksikliğim. Kapsüller, igneler fayda etmiyor. Sadece iştah açıyor. En çok taktığım kısımsa göz altlarımdaki kırmızılıklar.. (alerjik bünyem var ama büyük ihtimalle kansızlıktan dolayı oluyor) İlacımı 2 gün içmesem göz altım zombi gibi oluyor.. :KK42::KK42: patates salatalık koysamda bana mısın demiyor.. sizlerden rica ediyorum kurtulan arkadaşlar nasıl başardınız? Bende artık kurtulmak istiyorummm cevaplarınızı bekliyorum:KK35:

Merhaba arkadaşlar hemen konuya gireyim. Senelerdir ilaç kullanıyorum ama yok bi türlü geçmiyor şu demir eksikliğim. Kapsüller, igneler fayda etmiyor. Sadece iştah açıyor. En çok taktığım kısımsa göz altlarımdaki kırmızılıklar.. (alerjik bünyem var ama büyük ihtimalle kansızlıktan dolayı oluyor) İlacımı 2 gün içmesem göz altım zombi gibi oluyor.. :KK42::KK42: patates salatalık koysamda bana mısın demiyor.. sizlerden rica ediyorum kurtulan arkadaşlar nasıl başardınız? Bende artık kurtulmak istiyorummm cevaplarınızı bekliyorum:KK35:
Daha beterleri var diye teselli edeyim seni
:halay:
Mesela ben
Bildiğin tüm deterjan ve türevlerine
Baharatlara
Yumurtaya
Polene
Arı sokmasına
Toza
Yüne
Şuan aklıma gelmeyen binbir şeye alerjim var
Çözümünü bende çok araştırdım ama ilaca mahkumum

Daha beterleri var diye teselli edeyim seni
:halay:
Mesela ben
Bildiğin tüm deterjan ve türevlerine
Baharatlara
Yumurtaya
Polene
Arı sokmasına
Toza
Yüne
Şuan aklıma gelmeyen binbir şeye alerjim var
Çözümünü bende çok araştırdım ama ilaca mahkumum
Polen , toz , yün ve mevsim değişikliklerine benmde var ayrıca astımlıyım napiciğiz hiç bilmiyorum ama birazda olsa teselli oldum ah bide üşümesem:KK73:

Kan testi yaptırdım fakat talasemi çıkmadı. Şuan karaciğerimde de bir sorun yok. İlacımı kullanıyorum fakat hala bu morluklara bi çare bulamadım benim çok aşırı değil kapatıcıyı değdirdim mi hemen kapanıyor ama yine de kapatıcısız dışarı çıkamıyorum aşırı beyaz tenli olduğum içinde çok belli oluyor. Morluklar için yok mu bir önerisi olan? :/

Back