kansermiyim ne olur yardım edin

mavimser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
266
22
bugün doktora gittim horman tahlıı yapıldısonuçlarım:
serbest t3 3.40
serbest t4 0.80
tsh 1.86
anti tiroglobulin antikor (anti t) 382.0 normal değeri: 0- 4.0
anti mikrozomal antikor 490.1 normal değer 0-9
troglobulin o.33

çok korkuyorm 23 yaindayım doktor varsa aranız da yardımcı olun .herkesın duşüncesini istiyorum aranız da benım gıbı olan varmı

canım sakin ol doktor değilim sonuçlarından bişey anlamadım ama sana kim dedi kansersin diye
kötüyü düşünme rabbim esirgesin inşallah önemli bişeyin yoktur.burda sonuçlarına göre mutlaka cevap yazacak bir arkadaş vardır.gittiğin doktorun ne dediki sana

doktor sonucumu görunce 2 ay ömrun kaldı dedı şaka mı yapıyosunuz dedım bende gercekmı .oda yok kanser degılsın dedı ama ben ınternette arastırdım kanser olup olmadıgımızıda gösterıyormus korkuyorum çok

bunlar çok yuksek

nefret ediyorum böyle doktorlardan.. sağlık konusunda saçma sapan şakalarla çok eğleniyorlar herhalde.. yok canım ne kanseri, merak etme riskli bir durumun olsa stand up çı doktor söylerdi.. :umursamaz:

çok geçmiş olsun.. :1hug:

doktor şakamı yaptı gerçek mı söyledıbilmiyorum ya. genelcerrahtı gittiğim beni dahılıyeye gitmemi söledi.lütfen benım durumumda olan yokmu burda bi doktor elim titrıyor yazarken bile

çok teşekkür ederim. interetten şimdi baktım busonuçların yüksekliği kanser olup olmadığını gösteriyormuş.niye bukadar yüksek.7 ay öncede gitmiştim doktora hiçbiseyın yokdeyıp göndermıştı. ama varmıs neden bukardar geç kalındı.anlasılması bukadar zormuydu

böyle sulu şaka yapan doktorlardan nefret ediyorum.dediği an keşke yüzüne bir tane tokat atsaydınız.ciddi konudan yapılacak şakaların insanın içini gıcıklandırdığının farkında değiller galiba dangesizler çıkıyor böyle.korkma canım birşey olsa zaten doktorun mutlaka söylerdi

çok teşekkür ederim gerçekten düşüncelerinize çok ihtiyacım var

doktor şakamı yaptı gerçek mı söyledıbilmiyorum ya. genelcerrahtı gittiğim beni dahılıyeye gitmemi söledi.lütfen benım durumumda olan yokmu burda bi doktor elim titrıyor yazarken bile

yok canım hiç endişelenme.. demek ki kendi branşı değilmiş ki yönlendirmiş.. kaldı ki (allah korusun) kanser gibi bir durum olsa seni dahiliyeye yönlendirmezdi.. onkoloji ye yönlendirirdi.. endişelenme, beli ki dğerlerinn birkaç ay içinde artış göstermiş.. muhtemelen bir ilaç vereceklerdir, düşürmek için.. dahiliyeye hemen git ve sonucu burada bildir tamam mı yerimseniben

yarın hemen gideceğim.umarım kötü birşey çıkmaz.çok yüksek normal değerlerine göre yarına kadar nasıl bekliyeceğim bilmiyorum.hiç böyle bir şeyi tahmın etmıyordum görünce şok oldum.yarın sonuçları bildireceğim burda.ama şuan beni rahatlatıcak sonuçları değerlendirecek aranızdan bir doktor çok istıyorum yardımcı olsun.bugün yoksa rahat olamıyacagm

burdakı doktorları yönlendirseniz.bukadar yüksek olmasının sebebi nedir.benim durumumda olan varmı varsa horman değerlerini yazabilirlermi tedavi ne uyguluyorlar.

Eğer gerçekten çok ciddi bir durumunuz olsa doktorunuz o zevzek şakayı yapmazdı emin olun. Bu geceyi sakin geçirip yarın ilk iş adam gibi bir doktora görünün.. Geçmiş olsun...

Eğer gerçekten çok ciddi bir durumunuz olsa doktorunuz o zevzek şakayı yapmazdı emin olun. Bu geceyi sakin geçirip yarın ilk iş adam gibi bir doktora görünün.. Geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim.beni rahatlatmasını isterdim.dogru bılgı vermesini isterdim hormonlarımın yüksekliği karşısında ama tam tersini yaptı.daha sonuç kağdımı eline verir vermez bana bunu söyledi.az kaldı bayılacaktım.

haşimoto(troid bezi) hastasıymışım ve yukarıda yazdığım bu değerlerin düşürülemiyeceğini söyledi doktor bu bana pek inandırıcı gelmedi ,bunun bir çaresi olmalı.
6 ayda bir kontrole gidecekmişim sadece.
tiroid hormonlarım normal çıkması sebebiyle.ileride serbest t3 3.40 ,serbest t4 0.80 ,tsh 1.86
bu değerlerimin yükselmesiyle ilaca başlayacakmışım.
bu çok önemli:
aranızda hormon değerleri(tsh,t3,t4) tamamen normal ama
gibi çok yüksek durumda olan arkdaş varsa ne gibi bir tedavi yolu izliyor yapacağı açıklama beni memnun edicektir

Merhaba , bana kalırsa tahilleri tekrar yaptırın hem de kesinlikle.Maalesef tahllilerde çok hata yapılıyor.Sadece tahilillerde değil ultrason çekimlerinde de inanılmaz hatalar yapıyorlar.Ben aynı gün yapılan tahlillerde ve usg çekimlerinde çok değişik sonuçlar aldığımı bilirim.Ayrıca her doktora da güvenmeyin.Bir doktor sizi hiç yoktan bıçak altına yatmaktan çekinmezken, diğer bir doktor hiçbir şeyiniz olmadığını söyleyebiliyor.Doktor çok güvenilir olmalı.Her doktorun bilgisi ne yazık ki aynı değil.Hatta etik bile farklı .Muhakkak bir kaç doktora görünmeden asla söylenenlere inanmayın.Tahilillere de aynı şekilde güvenmeyin.Bir kaç tahili aynı sonucu verirse o zamn güvenilir bir uzmanda bilgi alabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu tek tahlille olacak şey değil.

bir doktor nasıl birde gün verir ya, 2 aylık ömrün kalsa söylemez belkide dalga mı buuu, hakkaten skeçlerde var böyle şeyler, bizi kekleme yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…