doktor sonucumu görunce 2 ay ömrun kaldı dedı şaka mı yapıyosunuz dedım bende gercekmı .oda yok kanser degılsın dedı ama ben ınternette arastırdım kanser olup olmadıgımızıda gösterıyormus korkuyorum çok
nefret ediyorum böyle doktorlardan.. sağlık konusunda saçma sapan şakalarla çok eğleniyorlar herhalde.. yok canım ne kanseri, merak etme riskli bir durumun olsa stand up çı doktor söylerdi.. :umursamaz:
çok geçmiş olsun.. :1hug:
doktor sonucumu görunce 2 ay ömrun kaldı dedı şaka mı yapıyosunuz dedım bende gercekmı .oda yok kanser degılsın dedı ama ben ınternette arastırdım kanser olup olmadıgımızıda gösterıyormus korkuyorum çok
canım sakin ol doktor değilim sonuçlarından bişey anlamadım ama sana kim dedi kansersin diye
kötüyü düşünme rabbim esirgesin inşallah önemli bişeyin yoktur.burda sonuçlarına göre mutlaka cevap yazacak bir arkadaş vardır.gittiğin doktorun ne dediki sana
doktor şakamı yaptı gerçek mı söyledıbilmiyorum ya. genelcerrahtı gittiğim beni dahılıyeye gitmemi söledi.lütfen benım durumumda olan yokmu burda bi doktor elim titrıyor yazarken bile
yok canım hiç endişelenme.. demek ki kendi branşı değilmiş ki yönlendirmiş.. kaldı ki (allah korusun) kanser gibi bir durum olsa seni dahiliyeye yönlendirmezdi.. onkoloji ye yönlendirirdi.. endişelenme, beli ki dğerlerinn birkaç ay içinde artış göstermiş.. muhtemelen bir ilaç vereceklerdir, düşürmek için.. dahiliyeye hemen git ve sonucu burada bildir tamam mı yerimseniben
Eğer gerçekten çok ciddi bir durumunuz olsa doktorunuz o zevzek şakayı yapmazdı emin olun. Bu geceyi sakin geçirip yarın ilk iş adam gibi bir doktora görünün.. Geçmiş olsun...