Kanserli oğlunu öldüren babanın cezası belli oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2 aylık ömrü kaldığı için “Beni öldürün” diyen kanser hastası oğlunu silahla vurarak öldüren baba, ağırlaştırılmış müebbet istemiyle açılan davanın ilk duruşmasında 15 yıl hapis cezası aldı.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

iHA

İzmit’te “Siz ne biçim ailesiniz, ya beni yaşatın ya öldürün” diyen kanser hastası 23 yaşındaki oğlu Fatih Biricik’i silahla vurarak öldüren baba Salim Biricik, ağırlaştırılmış müebbet istemiyle 36 yılla yargılandığı davada 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Türkiye'de benzeri olmayan ve Kocaeli2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın birinci duruşmasında hakim karşısına çıkan baba Biricik, “Ben oğlumu kurtaramadım, siz beni kurtarın hakim bey” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Davaya katılan aile yakınları ise alınan savunmaları gözyaşları içerisinde takip ettiler.

http://www.milliyet.com.tr/kanserli-oglunu-olduren-babanin-gundem-2262952/

Ben babaya da oğluna da çok üzüldüm, vermesinler o adama ceza yaa. Denetimli serbestlik versinler ya da. Bu da kötü niyetli insanlar için kötü bir örnek mi olur bilemiyorum ama bu ailenin dramı beni de çok etkiledi, vermesinler ceza falan ya vermesinler, azıcık o babanın yerine koysunlar kendilerini. ALLAH kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…