okumak bıle etkıledı allahım hastalarımıza şifa versın içindede benım ablamın mınıcık yavrusuna losemı arkadaşlar
Babam şu an bu hastalık nedeniyle hastanede senağlama yoğun bakımda... o soğuk odada makinaya bağlıyken, dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmiyor senağlama Allahım babama ve bütün zor durumdaki hastalara yardım et
benim babamda ilk belirti şakağındaki benin şekil değiştirmesiydi. bunu annem farketmiş babamı uyarmış oynama beninle diye. (ben şehir dışında üniversite okuyordum. doktora git demiş babama ,tabi ki türk erkeklerinin çoğu gibi gitmedi. benlerden akciğere kanser bulaşması daha kolay oluyormuş babamın akciğer kanserinin nedeni belki de bu bendi. bir süre sonra babam cereyanda kalmış, soğuk algınlığı olmuş ve bir türlü iyileşememiş. annemin iknalarıyla doktora gittiğinde ise....((( öldü babacııım
Kızlar son 2-3 gün önce çenemin altında bi beze hissettim, dokunduğum zamanda ağrıyor. Fakat bu akşam iki göğsümünde üstünde koltukaltına yakın bölgemde küçük küçük bezeler ve dokunduğumda aynı şekilde ağrı hissediyorum... Ayrıca çene altımdaki gibi boynumda da birkaç tane bezenin olduğunu farkettim... Buna benzer şeyler yaşayan var
mrb ne yaptınız muayene oldunuzmu ne dediler çok merak ediyorum benimde kasık ve boynumda var ağrı olmadığı için onemsemedim uzun zaman oldu ama dün sabah farkettim koltuk altında ve göğsümde de var ve ağrıyor p.tesi icin randevu aldım ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?