- 14 Kasım 2021
- 667
- 534
- 34
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
Kızlar daha yeni belirlenen tedavi olayimiz var kayınvalidem için,uzun süredir kemo alıyor 4 aydır her hafta,doktor dün kök hücre tedavisi yapabiliriz demiş ama bu tamamen iyileşmesi için değil daha rahatlatmak için gibi şeyler söylemiş,belki biraz daha az ağrı ve biraz uzun yaşam adına,kayınvalidem şuan kendi işini yapabiliyor,bütün ihtiyaçlarını karşılıyor şükür ama hastaneden nefret ediyor hatta zorla gidiyor diyebilirim hastalığının adı multipe miyalom türü bir kanser kemiklerine yayılmış durumda,kulakları duymadığı için ve işitme cihazını takmadığı için ne hastalığı olduğunu bilmiyor,kanser geri geldiği zaman hep Allah'ın işi ufak bir ameliyat olmuş oluyor onun için diyoruz yıllar bu şekilde geçti bu ikinci nuksedisi ve evladını kaybetti bir sene önce onun açısıyla sanırım hizli ilerledi.Sormak istediğim size şu,doktor 1 ay kadar hastanede yatar demiş ama olmasada kök hücre naklini kemoya devam ederiz demiş,eşim annesinin asla gitmeyeceğini biliyor ama ona kendi başına karar verme dedim gorumcelerimi aradım 3taneler) 2 si annem kaldıramaz daha fazla ameliyat stresini diyor bı taneside bir doktora danışacak tekrar,bende kayınvalidem yakın oturan kızına ona anlat dedim ameliyatı kararı kendisi versin yarın söyleyecek kesinlikle istemeyecek biliyorum ama hiç bu tedaviyi görüp iyileşen yada evet görmesi gerekli diyen biri varmı aranızda biz çok kararsız,tabi karar kayınvalidemin ama ne yapsakta vicdan azabı cekmesek sonra fikirlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim