Kanser

Belil9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
1
0
25
Merhabalar, ben 17 yaşındayım ve annem meme kanseri. Anneciğimin ikinci kemoterapisini almasıyla saçları dökülmeye başladı. Bugün de upuzun saçlarını kısacık kestirdi. Bende ondan habersiz yarın kuaföre gidip kestirmek istiyorum moral olsun diye, ama emin de olamadım; daha çok mu üzülür bilemedim... Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen ne yapmalıyım?

Bence daha çok üzülür..Hasta da olsa o bir anne ve anne yüreğiyle yaklaşır duruma ve kendini suçlayabilir kızım benim yüzümden saçını kestirdi diye..

Merhabalar, ben 17 yaşındayım ve annem meme kanseri. Anneciğimin ikinci kemoterapisini almasıyla saçları dökülmeye başladı. Bugün de upuzun saçlarını kısacık kestirdi. Bende ondan habersiz yarın kuaföre gidip kestirmek istiyorum moral olsun diye, ama emin de olamadım; daha çok mu üzülür bilemedim... Yardımcı olabilir misiniz? Lütfen ne yapmalıyım?

Kesinlikle daha çok üzülür suçluluk duyabilir yapma canım onun yerine mutlu et onu her haliyle güzel. Olduğunu hissettir yeter çok çok geçmiş olsun Allah acil sifasini versin kuzucum

Geçmiş olsun rabbim şifa versin. Bence annenize peruk alıp süpriz yapabilirsiniz sizin saçınızla aynı boy ve renkte olan.

Bende bir anneyim senin annen gibi oldum ve sen saçlarını kesme canım benim. Rabbim açıl şifa versin. Peruk ona alabilirsin.

X