- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Canım Dr dan ilaçlardan herşeyden önce hayatı veren bize Allah, bunu sende biliyorsun, belki bu abi çok yaşayacak ve hicbiseyi olmayan belki birazdan ölecegim, kimse bilemez, bir de şu var çıkmadık candan ümit kesilmez, Allah bilir kesin ölecek diye bişey de yok,seninde başın sagolsun, Allah tüm hastalara şifa versin benim babama da şifa versin.Ben kimse aci ceksin istemiyorum. Laflariniza dikkat edin. Sadece ölüm de hayatin bir parcasi diyorum yeter artik sozlerimi dogru algilayin linç sizi rahatlaticaksa devam edinde zerre umrumda degil yani. Ben umut tacirligine kandirmaya karsiyim birebir yasadim kimse zerdeçalla kanser tedavi edemez vs. Doğru Algılamak ince iştir.
Ya ben ölücek mi dedim amaaan boşver biraz daha nefretlerini kussunlar buraya hadi devam edin.Canım Dr dan ilaçlardan herşeyden önce hayatı veren bize Allah, bunu sende biliyorsun, belki bu abi çok yaşayacak ve hicbiseyi olmayan belki birazdan ölecegim, kimse bilemez, bir de şu var çıkmadık candan ümit kesilmez, Allah bilir kesin ölecek diye bişey de yok,seninde başın sagolsun, Allah tüm hastalara şifa versin benim babama da şifa versin.
Can bedenden cikmadigi surece her zaman umit var umitsiz olur mu?onu yaratan rabbimin abine iyilestirmesimi zor gelicek?duanizi ve umitinizi sakin eksik etmeyin...kkinci tavsiyem alternatif tibbi sakin yabana atmayin,ozellikle dikkat edin uzak dogulu insanlarda ve hindistanda boyle hastaliklar cok rastlanmaz,bitki ve baharatlarla aralari iyidir cunku....Olabildigince de herseyin en iyisini yedirin icirin,bu hastalikta bagisiklik cok onemlidir.Zaten hastalik icin verilen turlu ilaclar bagisikligi dahada azaltiyor,bagisikligini guclendirecek sekilde beslenmesine dikkat edin...ozellikle kanser hastalarina hitaben nasil beslenmesi gerektigini konu alan kitaplar var,boyle kitaplar edinin daha cok bilinclenmenizde fayda var,cig beslenme diye bir diyet tarzi beslenme turu var arastirin derim,pisirilmeden yenen bir cok urunun cok daha fayda sagladigi ispatlanmis,herseyin en safini organigini bulup yedirin(birazcik maliyetlidir ama bence gucunuz yettigince deneyin)...alternatif tibba onem veren doktorlarla kontak kurun,inanin sanildiklarindan cok daha gucluler...moralinde ne kadar onemli.oldugunu mutlaka biliyorsunuzdur,morali yuksek olmadimi yapilan hicbirseyin faydasi pekde olmaz...benim bildiklerim bu kadar Allah yar ve yardimciniz olsun,esine cocuklarina size bagislasin...
Biri de yeni dogum yapmıs koyun yada inek sütü demisti .
Allahım çok çok üzüldüm umarim en kısa zamanda iyileşir abin J Janet Jak Esim özelden msj atacaktim ama sınırlanmis sanırım özel mesajın.
The Secret belgeselini izledin mi hiç @janet? İzlemediysen lütfen izle ve abine izlettir, orada kanser hastalarına ya da ağır hastalara yaşamaz ya da yürüyemez sadece gozlerinin oynatabilir derken hastaların düşüncelerini degistirince iyilesebildiklerinden bahsediyor.
Güzel şeyler düşünelim Güzel olsun, umutlar bitmesin .
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Dr. Elif Güveloğlu'nu bir araştırın internetten. Benim tanışma sebebim sedef hastalığımdı. Kendisinin kanser üzerine uzmanlığı var. Yazdığı kitaplar var. İyileştirdiği bir sürü hastası var. Beni en çok etkileyen de hastalığı son evrede olan 10 yaşındaki bir kız çocuğunu tedavi etmesiydi. Küçücük bedeniyle savaşıp hastalığı yenmişti Elif hanımın tedavisiyle. Lütfen ihmal etmeyin bir araştırın olur mu?
Janet çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Ol derse olur imkansız birşey yok ki..
çok hikayeler birebir aynı durumlar, kaynımda vardı’lar dinlemeyin naçizane tavsiyem. İnsanların ayarı yok olan moralini de alır götürürler.
Allah çocuklarının yüzüne baksın onlara, size bağışlasın inşallah.
Umudunuzu kaybetmeyin.Allah herseye kadir.Babama 1.5 yil once bu teshis kondu.4.evre akciger kanseri.Her umutla acip okudugum sey umutlarimi goturmustu.Ama hayat mucizelerle dolu.Doktorun ahi gitmis vahi kalmis dedigi babam cok sukur bu illeti 8 seans kemoterapi ve radyoterapiyle atlatti.Eger sigara ve alkol kullanimi varsa hemen biraksin ve morali hep yuksek tutsun.Allah acil sifalar versin.
Ah bide araştıracaklarının içine BEYAZ PROPOLİS ekler misin?
Kanserli hücre üzerinde denenmiş ve yüzde bilmem kaç hızla yok ettiğini kanıtlamışlar. Biliyorsun normal propolis alkolle seyreltilir, beyaz propolis suyla seyreltmişler ve etkisi bilmem kaç yüz kat artıyormuş.
Araştırmak istersen bana ulaş olur mu göndereyim kullandığımı onun üzerinden gidersin.
Aslında ben sizi anladım.
Hatta kendimi gördüm.
Ben de buraya yoruma , sizinkine benzer şeyler yazardım ,çünkü hep doğrucu davut oldum hayatta.
Sadece çok acımasızca kelimeler kullanmışsınız tepkiler oyüzden.
Yani hem gerçekçi hemde daha yumuşak olabilirsiniz.
Konu sahibesi : 4.evre için çok şansı oldugunu söyleyemezler ama tıpta herşey mümkün.yaşamaz denilen yaşıyor , sapasağlam insan ölüyor..en kötü ihtimali aklınızdan çıkarmadan , tabikide yapılabilecek ne varsa yapacaksınız.bazen malesef kabul etmek gerekir..inşAllah herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur...
Inşallah atlatır çok geçmiş olsun ..
Kün fe yekün...
Geçmiş olsun moralinizi yuksek tutunki onuda motive edebilirsiniz... Tek bir doktorla kalmayın yanlış teşhis koyulanlar olabiliyor bu hastalıkta aynı belirtileri gösteren başka hastalıklarda var... Umudunuzu yitirmeyin yaşı genç güçlü olun ki oda olsun... Allah şifalar versin...
Çok geçmiş olsun inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur abiniz çok sigara iciyormuydu bu aradagünde bir pakete yakın içen biri olarak korktum sanki hastalık gençlere hic uğramayacak gibi geliyor insana
Anneler babalar ölmesin ya, Allah tüm hastalara ve benim yoğun bakımda ki canım babama da şifa versin, Rabb'im onları bize bağışlasın.
Kuzenimin eşi var. Her aşamasında yanındaydım. 4 yıl önce yanımda Bursa medikal park hastanesinde hastalığın 4. Evrede olduğunu kendimize bir onkolog bulmamız gerektiğini yüzümüze söyledi dr. 6 ay ömür biçti dr lar. 4 yıl oldu. Manisa tıp fakültesi Hastanesinde tedavi oldu çok şükür hala sağlıkla yaşıyor. Arada gidip ilaç alıyor. Eğer teşhis konarken yanında olmasaydım inanmazdım.
Sigaradan nefret ediyorum...size Çok geçmiş olsun,umut her zaman vardır,dua edin bol bol,abinize acil şifalar
Ameliyat oldum , 4 gün oldu elime alıp bakayım dedim okuduğum ilk konu bu oldu. Çok üzüldüm çok çok, hastanın duası kabul olur inşallah dua ederim abiniz için. Ayrıca dördüncü evre çok zor asla iyileşmez gibi umutsuz cümleler hayatınızdan tamamen çıksın. Hep olumlu düşünün ki olumlu olsun inşallah. Göreceksiniz abiniz iyi olacak :)
Akciğer değil ama 1999 yılında kendisine lösemi teşhisi konan ve hastalık sürecini en ağır şekilde geçiren 3 aydan fazla yaşamaz denen bir arkadaşım iyileşti çok şükür... Evlendi çoluk çocuğa karıştı... Herkes (doktorlar dahil) ölecek diye beklerken Allah şifa verdi. Şimdi sağlıklı bir şekilde hayatına devam ediyor. Allah'tan umut kesilmez... Dilerim Rab'bim abinizi eşine,çocuklarına ve size bağışlar.
Allahım acil şifalar versin tüm hastalara inşallah.
Bu Arada bizim iş yerinde bi abi var. Eşinin meme kanseri olduğunu 4. Evrede anlamışlar. Uzun süre tedavi olmuş şu an kanser durma aşamasında demişler yani atlatıyor. Meme kanseri de çabuk yayılıyor biliyorsunuz o da ilerleyince akciğer kanseri gibi zor. O iyileşiyor şu an kemiklerdeki tümörlü hücreler donuyormuymuş neymiş öyle bi şey olmuş sabitlenmiş yani ilerleme durmuş. 4. Evre olmasına rağmen iyileşebiliyorlar siz iyi düşünün. Ben babama probiyotik hiç eksik etmiyorum her gün veriyoruzz doktoru da onayladı Onkoloji doktoru. Çünkü bulantı ve kusmaları hazımsızlığı engelliyor. Kemoterapi öncesi zerdeçal tere verdik. Hayatından tereyi çıkarmasın. Tedavi başlamadıysa her gün 1 demet tere yesin. Babamın baya bir balgam çıkarması olmuştu tere yediği dönem. Şu an son durumu bilmiyoruz metastaz var mı ama inşallah iyiye gider. İnsan tedavi başlamadan her yolu deniyor
Arkadaşlar Allah razı olsun cümlenizden. Yazdığınız her şeyi not alıp paylşacağım. Tüm hastalara şifa versin Allahım. Hastalık öyle zor ki. 1 yaşındaki bebesinin suratına bakamıyorumOff içimm cızz etti
Rabbim şifa versin
Allahım yavrularına bağışlasın inşallah
Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Tere zerdeçal bunları tedavi varsa vermeyin ama. Bir de alg yağı var. Onu da çok araştırdım. Ben gebelikte kullanıyordum ama kemoterapi ve radyoterapinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırıyormuş. Babamın hiç saçları dökülmedi mesela bu bile çok büyük teselli. Hasta için çok büyük moral. Hatta doktorlar babama demiş ki herkesin saçları dökülür senin daha da gürleşti deyip espri yapmışlar. Tedavi ile devam edebilen şeyler var. Alg yağı ve probiyotik kullanıyoruz hep hiç ara vermeden. Alg yağı da her yerde Yok eczane biliyor hep getirtiyoruzArkadaşlar Allah razı olsun cümlenizden. Yazdığınız her şeyi not alıp paylşacağım. Tüm hastalara şifa versin Allahım. Hastalık öyle zor ki. 1 yaşındaki bebesinin suratına bakamıyorumsigara içmeyin arkadaşlar. Biizm sülalede kanser yok. Bir kişi bile yoktu ama işte
Yalan söyleyemezseneniz doğru bildiğinizi de kendinize saklayın.Yalan söyleyemem...elbette uzuluceksiniz hayatta hep iyi seyler basa gelmiyor ancak kalan zamanini mutlu gecirsin evinde sevdikleriyle olsun diyorum. Tip doktorlari harici umut tacirlerine inanmayin bitkiler mucize yaratmiyor. Hayat boyle birsey kabullenmeli...
Bire bir yaşamış olduğunuz için biraz daha duyarlı olmanız lazım , nasılsa ben yandım başkası da farkına varsın diye bu kadar acımasız yorum yapılmaz. Ha yok illa doğru bildiğimi yazacağım diye inat ediyorsanız mümkünse yazmayın. Emzikli kadın iki çift güzel söz duyarmıyım umuduyla girmiş buraya. Felaket tellallığının lüzumu yok.Bire bir yasadim ne empatisinden bahsediyorsunuz yalan soylenmemeli umut tacirligi yapilmamali bir insana.