- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Çok geçmiş olsun, genç yaşta olması şans aslında vücut daha güçlü savaşabilir. Benim de çevremde var olumlu hikayeler, siz 4. Evrede mi anladınız yoksa daha önce tespit edildi de 4. Evreye mi geçti.Amin çok teşekkür ederim. Bir profla görüştük 2 ay ömrü kalmış dedi diğerleri ömrünü uzatmak için belki br ihtimal işe yarar dediler. Çok çaresiziz keşke güzel konuşsalar da umud olsa. Sassyye de çol geçmiş olsun dilerim inşallah tez vakittr iyileşir
Öncelikle Rabbim'den acil şifalar diliyorum..
Neslican Tay diye fenomen var. Akciğer mi bilmem ama 4. Evre kanser. Girip profilini biraz incelemeni tavsiye ederim.
Uzun zamandır forumda aktif değildiniz tuhaf ama bu sabah içime doğdunuz,böyle bir konuyu görmek ben gerçekten üzdü.
İnşallah tez zamanda atlatır,mutlu haberlerinizi alırız.
Anne sütü Nun kanser hücreleri üzerinde etkisinin büyük olduğu söyleniyor duymususunzudur illaki çevrenizde anne sütü temin edin
Kuzenim kaçıncı evredyi tam hatırlamıyorum ama o şekilde ilaç tedavisi kemoterapi ve anne sütü ile birlikte yendi
Sebep sigara mı.?
Gecmiş olsun demeye geldim. Babama da mide kanseri tanısı konuldu =( önce kemo sonra ameliyat sonra yine kemo alıcak ve bu süre içerisinde de sıcramaması gerekiyor. Cerrahi Bi durum olursa doktor önerim var. Emre Balık. Arastırın derim ben görüşünü alın en azından. 4.evre mide kanseri yakınımızı cok ii etmiş biri ve 5 yıldır sikayeti de yok. Akciğer için birsey diyemem ama kemiklerine sıcramıs bir yakınımız vardı eski oturduğumuz yerde. Genc bir kız bu, hastalıgı yendi üzerine asık oldu ve evlendi. Tıp buna mucize diyordu o dönem ama sadece istedi. Direndi ve basardı. Kanser böyle bir hastalık. Umutsuz Oldugunuz gün sizi vurur. Bagısıklık sistemini güclemdirmek ile ilgili seyleri siz zaten biliyorsunuzdur. O yüzden yorum yapmayacağım. Akciğer için akıllı ilac tedavileri öneriliyor. Sizin doktorunuz kim bilemiyorum ama iyi Bi takip gerekiyor. Sakın ama sakın umutsuz olmayın.
Arkadaşlar Neslicanı ben de takip ediyorum Allahım ona da şifa versin. Moral çok önemli ama o da iştahsız yiyemiyor. Anne sütü de veriliyor. Biz çol doktora gittik akıllı ilaç kullanılıyor zaten şu an.Çok geçmiş olsun, genç yaşta olması şans aslında vücut daha güçlü savaşabilir. Benim de çevremde var olumlu hikayeler, siz 4. Evrede mi anladınız yoksa daha önce tespit edildi de 4. Evreye mi geçti.
Umutsuz olmayın sizler her ne olursa olsun! Moralinizi yüksek tutun.. Bittim dediğinde yettim diyen bir RABBİMİZ var.Arkadaşlar Neslicanı ben de takip ediyorum Allahım ona da şifa versin. Moral çok önemli ama o da iştahsız yiyemiyor. Anne sütü de veriliyor. Biz çol doktora gittik akıllı ilaç kullanılıyor zaten şu an.
Geç farkedildi o yüzden bu kadar umutsuz konuşuyorlar ya
Ne diyelim öyleyse dua edelim, abiniz için. Hayat bu hersey değişebilir. Güzel seyler olsun insallah...Arkadaşlar Neslicanı ben de takip ediyorum Allahım ona da şifa versin. Moral çok önemli ama o da iştahsız yiyemiyor. Anne sütü de veriliyor. Biz çol doktora gittik akıllı ilaç kullanılıyor zaten şu an.
Ablama 29 yaşında lenfoma teşhisi kondu. Atlattı 3 sene sonra tekrarladı. Atlattı 5 sene sonra beyin tümörü çıktı çok şükür onuda atlattı. Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür. Yaşa bakmıyor ne yazık ki bu illet. Allah şifa versin. Çok büyük sabır ve yaşam enerjisi isteyen hastalık bunlar. Yardımınıza çok ihtiyacı olan zamanlar. Allah sizlere de sabır versin.
Ne diyelim öyleyse dua edelim, abiniz için. Hayat bu hersey değişebilir. Güzel seyler olsun insallah...
Amin, ne güzel dediniz. İnşallah su gibi akar gider bu kanser mikrobu da abim eski sağlığına kavuşurRabbim acil şifalar versin. Bol bol dua edicem abin için. Üzülme kimler kimler var asla iyileşmez denip de iyileşip sapasağlam hayatına devam eden. Gözlerinizi kapatıp abinizin bedeninden hastalığın su gibi skip gittiğini, allahin ona sifasi ve rahmetini yağmur gibi yağdırıp bütün sıkıntı ve hastalıklarından temizlediğini hayal edin. Abiniz de bunu yapabilse keşke. Rabbim sıkıntınızı alsin her birinize ferahlık abinize şifa versin insallah.
Biri de yeni dogum yapmıs koyun yada inek sütü demisti .Arkadaşlar Neslicanı ben de takip ediyorum Allahım ona da şifa versin. Moral çok önemli ama o da iştahsız yiyemiyor. Anne sütü de veriliyor. Biz çol doktora gittik akıllı ilaç kullanılıyor zaten şu an.
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Aslında ben sizi anladım.Konu sahibesi "bana yalan dolanla umut vaat edin" mi demis?
Ben mesela soyleyecek iyi bir seyim olmadigi vakit cenemi kapatmayi, sessiz kalmayi tercih ederim. Neyse, karakterle alakali bir durum sanirim.