- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
esım rahmetlı oldu maalesef mıde kanserı..oysa kendıne cok bakan bırıydı..içkı sıgarası yoktuAllah şifa versin eşinize
Herkesin nasibi farklı Allah'ın takdiri işte. Uzun süre ikna edemedik gitmedi doktora. Öğrendiğimizde 10 santimdi tümör, kemoterapi radyoterapi gördü. Ameliyat riskliydi olmak istemedi. Tedaviyi bıraktı, geçen yıl zatürre oldu. Şimdi cihaz var nefesi kesilince ondan destek alıyor. Ağrısı olunca ağrı kesici ile idare ediyor. Şimdilik ayakta çok şükür.nasıbmı bılmıyorum kımıde doksan yasına dek ıcıyor bısey olmuyor..benım tanıdıklarımı sıgara ve tutunu tabırı caızsse ıcmıyor yıyor..hastalık olmuyor..vucudun musaıt olmasıda neden belkı..acıl sıfalar ınsallah su an nasıl durumu
Allah rahmet eylesinesım rahmetlı oldu maalesef mıde kanserı..oysa kendıne cok bakan bırıydı..içkı sıgarası yoktu
Herkesin nasibi farklı Allah'ın takdiri işte. Uzun süre ikna edemedik gitmedi doktora. Öğrendiğimizde 10 santimdi tümör, kemoterapi radyoterapi gördü. Ameliyat riskliydi olmak istemedi. Tedaviyi bıraktı, geçen yıl zatürre oldu. Şimdi cihaz var nefesi kesilince ondan destek alıyor. Ağrısı olunca ağrı kesici ile idare ediyor. Şimdilik ayak
Herkesin nasibi farklı Allah'ın takdiri işte. Uzun süre ikna edemedik gitmedi doktora. Öğrendiğimizde 10 santimdi tümör, kemoterapi radyoterapi gördü. Ameliyat riskliydi olmak istemedi. Tedaviyi bıraktı, geçen yıl zatürre oldu. Şimdi cihaz var nefesi kesilince ondan destek alıyor. Ağrısı olunca ağrı kesici ile idare ediyor. Şimdilik ayakta çok şükür.Herkesin nasibi farklı Allah'ın takdiri işte. Uzun süre ikna edemedik gitmedi doktora. Öğrendiğimizde 10 santimdi tümör, kemoterapi radyoterapi gördü. Ameliyat riskliydi olmak istemedi. Tedaviyi bıraktı, geçen yıl zatürre oldu. Şimdi cihaz var nefesi kesilince ondan destek alıyor. Ağrısı olunca ağrı kesici ile idare ediyor. Şimdilik ayakta çok şükür.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ama erken değil öğrendiğimizde 3. evreydi tedaviyi bıraktı ilerlemiştir mutlaka. Teşhis koyulalı 4.5 yıl oldu.Rabbim senin babana şifa versin
Erken evrelerde iyileşme şansı var ve kötü hücreliydi babamınki
Allah'tan ümit kesilmez
Küba'da aşısı var buarada erken evreler için
allah razı olsun arkadasımAllah rahmet eylesin
Evet almıyor bazı yan etkileri oldu. O yüzden tedaviyi bıraktı, kabul etmiyor kemoterapiyi.bende dıyorum kemotrapı agarmı geldı acaba..su an babanız kemotrapı alması gerekırken almıyormu
Size de Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.allah razı olsun arkadasım
bızde bır an ayrılmadık esımde son nefesıne dek..ama yınede ozluyor ınsanBabasını aynı evrede farkedip kaybeden hemşire bir arkadaşım demişti ki:
Lütfen yanlış anlama ama keşke bana söyleyen olsaydı. Babanla bol bol vakit geçir. Hafızanı hatırlayacağın anılarla doldur. Onu sevdiğini söyle yaşarken. Sohbet edebildiğin kadar sohbet et. Hatta bol bol video ve fotoğraf çek. Çünkü sonrasında çok özlüyorsun.
Ben bunların hepsini biliyordum vefat anında dibindeydim. Ama yine de yakıştıramadım. Bir ümit bekledim iyileşmesini.
Ölüm de yalan Dünya'nın tek gerçeği
bende dıyorum kemotrapı almasamıydı dıyeEvet almıyor bazı yan etkileri oldu. O yüzden tedaviyi bıraktı, kabul etmiyor kemoterapiyi.
allah razı olsun arkadasımSize de Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Yeni mi ne kadar oldu kaç yaşındaydıbızde bır an ayrılmadık esımde son nefesıne dek..ama yınede ozluyor ınsan
5 ay oldu 58 yasındaydı..hayatı seven kendıne bakan ...herseyı ıle olculu bırıydı..yemeseı ıcmesı..mıde kanserı oldugunu ogrenmemız ve vefaatı 8 ayYeni mi ne kadar oldu kaç yaşındaydı
allah sabırlar versın..allah rahmet eylesın..genetıkmı kanserın nedenı acabaBenim melek kız kardeşim de 33 yaşındaydı 15 şubatta meme kanserinden vefat etti 1 sene bile sürmedi mücadelemiz beyne sıçrayınca kurtaramadık yandı yüreğimiz Allah hepsine rahmet etsin çok üzüldüm ölümün genci yaşlısı olmuyor maalesef biz geride kalanlara Allah sabırlar versin acımızın tarifi yok
Çok gençmiş Allah rahmet eylesin sabır versin sizlereBenim melek kız kardeşim de 33 yaşındaydı 15 şubatta meme kanserinden vefat etti 1 sene bile sürmedi mücadelemiz beyne sıçrayınca kurtaramadık yandı yüreğimiz Allah hepsine rahmet etsin çok üzüldüm ölümün genci yaşlısı olmuyor maalesef biz geride kalanlara Allah sabırlar versin acımızın tarifi yok
Daha çok taze acınız rabbim sabır versin her gün başınızı aynı yastığa koyduğunuz insan yokluğu kimbilir nasıl koyuyodur size5 ay oldu 58 yasındaydı..hayatı seven kendıne bakan ...herseyı ıle olculu bırıydı..yemeseı ıcmesı..mıde kanserı oldugunu ogrenmemız ve vefaatı 8 ay
Her bünye kaldıramayabiliyor tabi de işte bir umut belki iyileşir diye.bende dıyorum kemotrapı almasamıydı dıye