- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Simsiki sarilmak istedim size J Janet Jak Esim .
Başınız sağolsun, çok zor bir şey.
Başınız sağ olsun ...Allah rahmet eylesin
Hepiniz sağolun eksik olmayın. Rabbimden tek dileğim kimse sevdikleriyle sınanmasın.
Hepiniz sağolun eksik olmayın. Rabbimden tek dileğim kimse sevdikleriyle sınanmasın.
Hıc sıgara ıcmeyen esımın teyzesıde akcıyer kanserınden rahmetlı olmustuAmin çok teşekkür ediyorum. Evet içiyordu zaten lanet sigara bunun tek sebebi. Herkese diyorum içmeyin, lütfen içmeyin sevdiklerinizi düşünün. Yüzde 90 sebep sigara
nur ıcınde yaatsın kac yasındaydı babanızÇok zor çok gencecikmiş bir de
Babam 4.evreydi o da iki ayda vefat etmişti
Üç gün yoğun bakımda yattı ben yanına gitmiştim on dklığına konuşamıyordu
Sırtın mı ağrıyor hortum mu acıtıyor sonda da sıkıntı mı var herşeyi saydım gözleriyle hayır dedi
O zaman cokmu yorgunsun baba iyi değilsin sanki dedim yine gözleriyle evet dedi bana
İyi olacaksın dedim
Belki ağrıları hafifler diye dua okumaya başladım bir anda nefesi kesiliverdi
Benim canım babam benim gelmemi beklemiş gibi yanımda can verdi
Bunu okuyan yakınını kaybeden her kim varsa Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun
Rabbim mübarek bayram günlerinde dualarımızdan haberdar eylesin hepsini de inşallah
Benim babam da akciğer kanseri içim acıdı mesajınızı okuyuncaÇok zor çok gencecikmiş bir de
Babam 4.evreydi o da iki ayda vefat etmişti
Üç gün yoğun bakımda yattı ben yanına gitmiştim on dklığına konuşamıyordu
Sırtın mı ağrıyor hortum mu acıtıyor sonda da sıkıntı mı var herşeyi saydım gözleriyle hayır dedi
O zaman cokmu yorgunsun baba iyi değilsin sanki dedim yine gözleriyle evet dedi bana
İyi olacaksın dedim
Belki ağrıları hafifler diye dua okumaya başladım bir anda nefesi kesiliverdi
Benim canım babam benim gelmemi beklemiş gibi yanımda can verdi
Bunu okuyan yakınını kaybeden her kim varsa Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun
Rabbim mübarek bayram günlerinde dualarımızdan haberdar eylesin hepsini de inşallah
sıgaradan dolayımıBenim babam da akciğer kanseri içim acıdı mesajınızı okuyunca
Evet ve maalesef hala içiyor.sıgaradan dolayımı
Amin 66 yaşındaydınur ıcınde yaatsın kac yasındaydı babanız
nasıbmı bılmıyorum kımıde doksan yasına dek ıcıyor bısey olmuyor..benım tanıdıklarımı sıgara ve tutunu tabırı caızsse ıcmıyor yıyor..hastalık olmuyor..vucudun musaıt olmasıda neden belkı..acıl sıfalar ınsallah su an nasıl durumuEvet ve maalesef hala içiyor.
Rabbim senin babana şifa versinBenim babam da akciğer kanseri içim acıdı mesajınızı okuyunca
çok gencmıs..basınız saolsun.bız esımden dolayı yatmıstık radyotrapı ıcın yuzde seksen akcıyer kanserı olarak yatıyorlardıAmin 66 yaşındaydı
Allah şifa versin eşinizeçok gencmıs..basınız saolsun.bız esımden dolayı yatmıstık radyotrapı ıcın yuzde seksen akcıyer kanserı olarak yatıyorlardı