- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
İşte bizler de doktorun tavsiye ettiği şeyleri ancak kullanabiliyoruz. Her şeyi denemeye çalışıyorız. Sağolun Allah razı olsunKızlar facede Kemal milar diye birinin Bi sayfası var. Karbonat ve d vitamini kullanan bir çok kişinin kistlerinde küçülme olduğuna dair birçok hasta ve hasta yakınının yorumları var. Bi incelemenizi tavsiye ederim. Şifa bulursunuz inşallah. Allahım sevenlerine bağışlasın, acil şifalar versin, güzel haberlerinizi duymak ümidiyle..
İnşallah, öyle çok yenmek istiyor ki eşi evlatları için. Yaşamak istiyor. Gülmel gezmek eski sağlıklı günlerine dönmek istiyor. İnşallah çok güzel olur her şey ve o da eski sağlıjlı günlerine döner ve inşallah annen de ve diğer hastalar da!Annemin doktoru, hastalik yoktur hasta vardir diyor, ki cok doğru, buyuk teyzem once evre 4 meme kanserini sonra lenfomayi yendi ama annanemi cilt kanserinden kaybettik (olum orani en dusuk kanser tipi)
Abin daha cok genc, benden küçük, nasil gucludur onun bunyesi, nasil bir yasama motivasyonu vardir biliyor musun, yener o bu savaşı.
Zaman.. bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra canım ciğerim abim, vefat etti. Ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum tabi buna kendine gelmek denirse eğer... Kimse kanser olmasın. Kimse sevdiklerini kaybetmesin.. Sadece bunu yazmak için girdim. Tekrar çıkıyorum. Tüm hastalara şifalar dilerim.. Kimsenin canı yanmasın..Cümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunZaman.. bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra canım ciğerim abim, vefat etti. Ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum tabi buna kendine gelmek denirse eğer... Kimse kanser olmasın. Kimse sevdiklerini kaybetmesin.. Sadece bunu yazmak için girdim. Tekrar çıkıyorum. Tüm hastalara şifalar dilerim.. Kimsenin canı yanmasın..
Amin, Allah razı olsun..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Mekani cennet olsun...ben de kanser hastalığını yeni atlattım dileğim Allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum neler yaşadığınızı kimse bilemez yaşamayandan başka...abiciginize tüm kalbimle dualar ediyorum şuan mekanı cennet olsunCümlelerime nasıl başlayacağımı bilmiyorum 4 aydır ölü gibiyim. Çevrenizde hiç 30lu yaşlarında akciğer kanseri 4.evresinde olup da kurtulan var mı?
Bir umut var mı? Akıllı ilaç ile kurtulan var mı? Bu lanetin bir çözümü var mı?
Zaman.. bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra canım ciğerim abim, vefat etti. Ben daha yeni kendime gelebiliyorum tabi buna kendine gelmek denirse eğer... Kimse kanser olmasın. Kimse sevdiklerini kaybetmesin.. Sadece bunu yazmak için girdim. Tekrar çıkıyorum. Tüm hastalara şifalar dilerim.. Kimsenin canı yanmasın..
Size de çok çok geçmiş olsun. Upuzun hayırlı sağlıklı ömürler dilerim. Evladım minicikti sütüm kesildi, psikolojik buhranlar geçirdim, yavruma ben bakamadım. Ah ah kardeş acısı yüreğim kor gibi yanıyor hiçbir şeye benzemiyor. Rabbim kalanlara sağlık versin. SağolunMekani cennet olsun...ben de kanser hastalığını yeni atlattım dileğim Allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum neler yaşadığınızı kimse bilemez yaşamayandan başka...abiciginize tüm kalbimle dualar ediyorum şuan mekanı cennet olsun
Amin, çok sağolun.Cennette kavuşun inşallah, allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
Allah razı olsun.Başınız sağ olsun
Bu dünyada yok gibi oldum. Sağolun.Epeydir yoktunuz buralardabaşınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Sağolun.Basiniz sag olsun. Sabir diliyorum.