Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser....!

İşte bizler de doktorun tavsiye ettiği şeyleri ancak kullanabiliyoruz. Her şeyi denemeye çalışıyorız. Sağolun Allah razı olsun

İnşallah, öyle çok yenmek istiyor ki eşi evlatları için. Yaşamak istiyor. Gülmel gezmek eski sağlıklı günlerine dönmek istiyor. İnşallah çok güzel olur her şey ve o da eski sağlıjlı günlerine döner ve inşallah annen de ve diğer hastalar da!

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun yorumlarınız destekleriniz için . Allah razı olsun. Bu konuya burada nokta koyuyorum inşallah hastalığa da nokta koyarız ve güzel günler göreceğimiz zamanlar gelir. İnşallah gğzel sonuçlar alacağımız şeyleri de gelip yazarım, umutla mutlulukla. Sevgiler herkese

Merhaba, abinizin durumunu merak ettim, nasıl oldu inşallah iyidir.
Allah şifa versin inşallah

Benim bir tanıdığımın babası (yaşı 70 civarı) akciğer kanserinin son evresindeydi, doktorlar çok umutsuz konuşmuşlardı. Yoğun bir tedavi sürecinden sonra adam mucizevi bir şekilde iyileşti. Doktorlar şok oldu. Allahtan umut kesilmez canım.
İstersen bu dediğim hastaneye de bir görünün, mesaj atarsan özelden bilgi verebilirim. Çok geçmiş olsun.

Zaman.. bu mesajı yazdıktan 2 ay sonra canım ciğerim abim, vefat etti. Ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum tabi buna kendine gelmek denirse eğer... Kimse kanser olmasın. Kimse sevdiklerini kaybetmesin.. Sadece bunu yazmak için girdim. Tekrar çıkıyorum. Tüm hastalara şifalar dilerim.. Kimsenin canı yanmasın..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Mekani cennet olsun...ben de kanser hastalığını yeni atlattım dileğim Allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum neler yaşadığınızı kimse bilemez yaşamayandan başka...abiciginize tüm kalbimle dualar ediyorum şuan mekanı cennet olsun

Size de çok çok geçmiş olsun. Upuzun hayırlı sağlıklı ömürler dilerim. Evladım minicikti sütüm kesildi, psikolojik buhranlar geçirdim, yavruma ben bakamadım. Ah ah kardeş acısı yüreğim kor gibi yanıyor hiçbir şeye benzemiyor. Rabbim kalanlara sağlık versin. Sağolun
Cennette kavuşun inşallah, allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.
Amin, çok sağolun.
Başınız sağ olsun
Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…