- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.441
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Kus nefretini...bunu yapabildiğin tek platformYalan söyleyemezseneniz doğru bildiğinizi de kendinize saklayın.
Bire bir yaşamış olduğunuz için biraz daha duyarlı olmanız lazım , nasılsa ben yandım başkası da farkına varsın diye bu kadar acımasız yorum yapılmaz. Ha yok illa doğru bildiğimi yazacağım diye inat ediyorsanız mümkünse yazmayın. Emzikli kadın iki çift güzel söz duyarmıyım umuduyla girmiş buraya. Felaket tellallığının lüzumu yok.
Canim merak ettim bu belgeseli baktim youtuba fakat emin olamadim. Linkini verebilirmusin.Allahım çok çok üzüldüm umarim en kısa zamanda iyileşir abin J Janet Jak Esim özelden msj atacaktim ama sınırlanmis sanırım özel mesajın.
The Secret belgeselini izledin mi hiç @janet? İzlemediysen lütfen izle ve abine izlettir, orada kanser hastalarına ya da ağır hastalara yaşamaz ya da yürüyemez sadece gozlerinin oynatabilir derken hastaların düşüncelerini degistirince iyilesebildiklerinden bahsediyor.
Güzel şeyler düşünelim Güzel olsun, umutlar bitmesin .
The Secret sır 1 saat 21 dk olan zaten ilk çıkan belgesel ya da diğer 2.Canim merak ettim bu belgeseli baktim youtuba fakat emin olamadim. Linkini verebilirmusin.
Çok geçmiş olsun,bir tanıdığım kemoterapi aldı bitti sonunda,şimdide akıllı ilaç kullanacakmış nasıl birşey olduğunu bende bilmiyorum.,Acil şifalar diliyorum.
Tere zerdeçal bunları tedavi varsa vermeyin ama. Bir de alg yağı var. Onu da çok araştırdım. Ben gebelikte kullanıyordum ama kemoterapi ve radyoterapinin olumsuz etkilerini ortadan kaldırıyormuş. Babamın hiç saçları dökülmedi mesela bu bile çok büyük teselli. Hasta için çok büyük moral. Hatta doktorlar babama demiş ki herkesin saçları dökülür senin daha da gürleşti deyip espri yapmışlar. Tedavi ile devam edebilen şeyler var. Alg yağı ve probiyotik kullanıyoruz hep hiç ara vermeden. Alg yağı da her yerde Yok eczane biliyor hep getirtiyoruz
Rabbim acil şifalar versin.. dr larin söylediğine bakmayın ne kadar yasayacagini Allah bilir morel ve motivasyonla bi çok hastalıkta gerileme kaydedildiğine inanıyorum inşallah tez zaman da atlatır abimiz bu hastalığı.
Öncelikle çok geçmiş olsun,abinize acil şifalar diliyorum.
Bu hastalıkla ilgili hem olumlu,hem olumsuz tecrübelerim var.
Prof.Dr.Burhan Feyyanoğlu ismini bir araştırın.
Ben olaya şöyle bakıyorum.
Rabbim ol der oldurur.
Bu dünyada alacağı nefes bitmediyse,
bir şey vesile olur ve iyileşir.
Tıbbi tedavinin yanında sadaka verin,
az sadaka çok bela defeder ve ömrü uzatır.
Şu mübarek üç aylarda Ya Şafi ismiyle şifa isteyelim Allahtan.
Ben bugün itibariyle dualarıma dahil edeceğim abinizi.
Siz de umudunuzu yitirmeyin,dirayetli olmaya çalışın,siz yıkılırsanız ona kim omuz verecek?
Biliyorum çok zor ama çıkmadık candan umut kesilmez.
İyi düşünelim iyi olsun inşallah.
Janet şu n yoldayım,konunu görünce giriş yaptım.Abine rabbimiz acil şifalar versin.
Bir yakınım kanserin ağır bir türünden meliyat oldu,12 yıldır hayat konforu bozulmadan yaşıyor.
Diğeri de yıllar önce akciğer ameliyatı oldu,çocukları o zaman bekardı,torununun düğününü bile gördü.
Öte yandan başka bir yakınım başka bir hastalıktan kısa zamanda vefat etti.
Kanser eskiden çaresizdi,şimdi çaresi var çok şükür.
Çok ama çok geçmiş olsun bu konuda öneri anlamında daha fazla söyleyeceğim şey olsun isterdim.
Çıkmadık can'dan umut kesilmez derler.Rabbim şifalar versin dualarim sizinle.
Bir de şu dobralığı,açıksözlülüğü dangalaklıkla karıştırmasak keşke.
Yalan söyleyemezseneniz doğru bildiğinizi de kendinize saklayın.
Bire bir yaşamış olduğunuz için biraz daha duyarlı olmanız lazım , nasılsa ben yandım başkası da farkına varsın diye bu kadar acımasız yorum yapılmaz. Ha yok illa doğru bildiğimi yazacağım diye inat ediyorsanız mümkünse yazmayın. Emzikli kadın iki çift güzel söz duyarmıyım umuduyla girmiş buraya. Felaket tellallığının lüzumu yok.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum eski mesajları okuyamadım ama dr. Erkan Topuz anne sütü öneriyor günde 4 fincan. İnstagramdan takip edebilirsiniz
cok cok gecmis olsun. allahim acil sifalar versin.
benim annemde 4. evre akciger kanseri vardi.
annemin doktorlari zamaninda -sifir seker terapisi- uygulamislardi.
kemo ve radio terapiyle kanseri yenebilmisti.
sonra bagirsakda cikan sonrunlar sonucu yasamadi ama kanserle alakasiz oldugu icin yazmak istedim.
EŞEK SÜTÜNÜ SÖYLEMİŞTİM DÜN.HER TÜRLÜ KANSER İÇİN GEÇERLİ.
BUGÜN BİRAZ DAHA SORUŞTURDUM,ETRAFIM DA ÇİĞ EŞEK SÜTÜ İLE İYİ OLAN 3 4 KİŞİ VAR ALLAHIN İZNİYLE.İYİ OLUP KEMOTERAPİYİ BIRAKAN DA VAR.İNŞALLAH BİR CANIN KURTULMASINA VESİLE OLURUM.
Geçmiş olsun rabbim şifa versin insallah
Ben 1 kişi tanıyorum hemde öyle kötüydüki, kemiğe de sıcramıştı. Üzerinden yıllar geçti şu an 18 yaşına girdi. Kontrolleri devam ediyor
Sağolun arkadaşlar anne sütü kullanıyor, şu an hastanede yatıyor. Ben eşşek sütünü de derim. Büyük abim fotosunu paylaşmış öyle gülüyor ki içim kan ağlıyor inşallah o gülücükler hep yüzünde olur tez vakitte iyileşir inşallah . Dua edenlerden de Allah razı olsun sağolunTek söyleyeceğim moral. Annen 4. Evre rahim kanseri 5 ay öncesine kadar iyiydi. Ne zaman ki kardeşime üzüldü kötüleşti. Şu an yoğun bakımda. Allah biliyor her şeyi. Morali iyi olmalı. Öleceğim diye düşünmemeli. Siz de o da.
Şakacı seni. Baya da komiksin haaa.Kus nefretini...bunu yapabildiğin tek platform
Şakacı seni. Baya da komiksin haaa.
Evet ama son evrede işe yaramıyormuş. Neler araştırmadık ki. Ama yine akıllı ilaçtan sonra deneyecekler . Şu an tedavi aşamasında ama bilemiyorum.
Anne sütünü ben de deneyeceğim annemde yoğun bakımdan çıkınca. Aslında kanser bir nevi bağışıklık sisteminin tükenmesi. İyi hücreler kötü hücrelerle savaşamadığı için kanser olunuyor. Bağışıklık içinde doğal beslenme doğal yaşam birebir.(anne sütü de bu iş için birebir) Eğer yapabilirse köy gibi bir yere yerleşsin. Hem psikolojik hem fiziksel olarak iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Ben huzurevinde çalışırken bir yaşlı vardı, son evre akciğer teşhisi koydular ama iyileştim dedi. Nasılını bilmiyorum, anlattığı kadarıyla kendisi de bilmiyordu. Sadece kontrole gittiği profesörünün derste örnek konu diye kendisini anlattığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum dediğim gibi. Allah acil şifalar versin inşallah.
eşimin amcası pankreas kanseri son evreden ileri yaşına rağmen kurtulmuş birisi ki pankreas kanseri en tehlikeli ve kesin kurtuluşu yoktur denilen türden bir lanettir..
Allah şifa versin Allahtan umut kesilmez..
Aidin Salihin öğrencileri var Türkiyede 6-7 tane fonksiyonel tıp doktorları araştırıp gitmenizi öneririm.
Orhan ALİ var Bursada
Sigara mi iciyordu yoksa
Sağolun arkadaşlar. Evet anne sütü veriliyor. Ayrıca sigaradan bu hale geldi zaten maalesef. Pankreas kanseri olan bir eniştem var kuzenimin eşi. Çok kötü durumda nasıl iyileşti acabaBildigim biri var. tedavisi devam ediyor ama iyi durumda..
Akciğer kanseri 4.evre metastazlıTürü nedir acaba? sanırım hızlı ilerlemiş.
evet onu anladım. Allah şifa versin. Ben küçük hücreli mi tipini sormuştum. Babam da akciğer kanseri.Akciğer kanseri 4.evre metastazlı