Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser....!

Kus nefretini...bunu yapabildiğin tek platform

Canim merak ettim bu belgeseli baktim youtuba fakat emin olamadim. Linkini verebilirmusin.

EŞEK SÜTÜNÜ SÖYLEMİŞTİM DÜN.HER TÜRLÜ KANSER İÇİN GEÇERLİ.
BUGÜN BİRAZ DAHA SORUŞTURDUM,ETRAFIM DA ÇİĞ EŞEK SÜTÜ İLE İYİ OLAN 3 4 KİŞİ VAR ALLAHIN İZNİYLE.İYİ OLUP KEMOTERAPİYİ BIRAKAN DA VAR.İNŞALLAH BİR CANIN KURTULMASINA VESİLE OLURUM.

Tek söyleyeceğim moral. Annen 4. Evre rahim kanseri 5 ay öncesine kadar iyiydi. Ne zaman ki kardeşime üzüldü kötüleşti. Şu an yoğun bakımda. Allah biliyor her şeyi. Morali iyi olmalı. Öleceğim diye düşünmemeli. Siz de o da.

Çok geçmiş olsun,bir tanıdığım kemoterapi aldı bitti sonunda,şimdide akıllı ilaç kullanacakmış nasıl birşey olduğunu bende bilmiyorum.,Acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum eski mesajları okuyamadım ama dr. Erkan Topuz anne sütü öneriyor günde 4 fincan. İnstagramdan takip edebilirsiniz
Geçmiş olsun rabbim şifa versin insallah
Ben 1 kişi tanıyorum hemde öyle kötüydüki, kemiğe de sıcramıştı. Üzerinden yıllar geçti şu an 18 yaşına girdi. Kontrolleri devam ediyor
Sağolun arkadaşlar anne sütü kullanıyor, şu an hastanede yatıyor. Ben eşşek sütünü de derim. Büyük abim fotosunu paylaşmış öyle gülüyor ki içim kan ağlıyor inşallah o gülücükler hep yüzünde olur tez vakitte iyileşir inşallah . Dua edenlerden de Allah razı olsun sağolun

Anne sütünü ben de deneyeceğim annemde yoğun bakımdan çıkınca. Aslında kanser bir nevi bağışıklık sisteminin tükenmesi. İyi hücreler kötü hücrelerle savaşamadığı için kanser olunuyor. Bağışıklık içinde doğal beslenme doğal yaşam birebir.(anne sütü de bu iş için birebir) Eğer yapabilirse köy gibi bir yere yerleşsin. Hem psikolojik hem fiziksel olarak iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Evet ama son evrede işe yaramıyormuş. Neler araştırmadık ki. Ama yine akıllı ilaçtan sonra deneyecekler . Şu an tedavi aşamasında ama bilemiyorum.

Ben huzurevinde çalışırken bir yaşlı vardı, son evre akciğer teşhisi koydular ama iyileştim dedi. Nasılını bilmiyorum, anlattığı kadarıyla kendisi de bilmiyordu. Sadece kontrole gittiği profesörünün derste örnek konu diye kendisini anlattığını söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum dediğim gibi. Allah acil şifalar versin inşallah.

eşimin amcası pankreas kanseri son evreden ileri yaşına rağmen kurtulmuş birisi ki pankreas kanseri en tehlikeli ve kesin kurtuluşu yoktur denilen türden bir lanettir..
Allah şifa versin Allahtan umut kesilmez..
Aidin Salihin öğrencileri var Türkiyede 6-7 tane fonksiyonel tıp doktorları araştırıp gitmenizi öneririm.
Orhan ALİ var Bursada

Sigara mi iciyordu yoksa
Bildigim biri var. tedavisi devam ediyor ama iyi durumda..
Sağolun arkadaşlar. Evet anne sütü veriliyor. Ayrıca sigaradan bu hale geldi zaten maalesef. Pankreas kanseri olan bir eniştem var kuzenimin eşi. Çok kötü durumda nasıl iyileşti acaba parkbyull ?
Ayrıca iştahı yok ama elimizden geldikçe sağlıklı şeyler yedirmeue çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…