Dudak Makyajı Kanser yapan rujlara dikkat!!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

b_yet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
24
0
bayanlar arkadasım bi mail gondermişş sizinle paylasmak istedim..

Kursun, kansere yol acan bir kimyasaldir İçlerinde Kursun iceren Ruj>>markaları ise:..
1. CHRISTIAN DIOR>>
2. LANCOME>>
3. CLINIQUE
4. Y.S.L
5. ESTEE LAUDER
6. SHISEIDO
7. RED EARTH (Lip Gloss)
8. CHANEL
(Lip Conditioner)
9. Market America-Motives lipstick
Kursun icerigi
arttikca kanser riski de artar. Y.S.L rujlarinin en cok kursun iceren
ruj oldugu saptanmistir. Ozellikle kalici rujlara dikkat ediniz.Nedeni kursunun miktaridir. Iste size kendi kendinize uygulayabileceginiz bir
test:Biz gazetede denedik. Avon elimizi simsiyah yaptı.Korkunc ama
gercek,gercekten simsiyah oluyorSebastian da hiç renk değişmedi
test gerçekten doğru
1. Elinize biraz ruj surunuz.
2. 24-14 ayar altin bir yuzugu ruja surtunuz.
3. Icinde kursun var ise rujun rengi siyaha doner

bıde dunya para verıp aldığımız markalar ıse bak ya paramızla kanser olucaz allah korusun.

Sadece rujlar değil,tüm makyaj malzemeleri kanserin habercisi..Ne kadar kaliteli olsada,miktarı fazla olsada gözeneklere işlediği için kanser yapma özelliği çok fazla..aslında hiç kullanmamak lazım ama o zamanda ruh gibi oluyorz be kardeşim:))
Yani kullansak bir dert kullanmasak ayrı bir dert..

sevgili b_yet ben yazdığın gibi denedim ve gerçekten iki rujum karardı diğerlerine birşey olmadı o ikisini hemen çöpe attım ve bu bilgiyi görüştüğüm tüm arkadaşlarıma aktarmaya başladım çok teşşekkür ederim:sm_cool::sm_cool:

ilginc,bu zamana kadar makiyaj malzemelerin cilt kanserinden ölen duymamıştım.Bu bilgileri nerden aldınız acaba? Merak ettim

Bende bu testi yaptım. Maybelline, Charme karardı. Lorealda fazla değişim olmadı. Maybelline en kötü sonucu verdi. Ben ruj sürmeyi çok severim ancak şimdi kısıtlamaya karar verdim

arkadaşlar bu hbrin daha sonradan bilimsel açıklaması yayınlandı.ve bu tez çürürtülkdü.rujlarınızı güvenle kullanabilirsiniz.rujda bu maddelerin konulması zaten söz konusu deila.s

ayrıca bu mail bazı çok farklı versiyonlarda ortada dönüyor mesela bana gelende de avon hiç kararmıyor yazılıydı

arkadaşlar bu hbrin daha sonradan bilimsel açıklaması yayınlandı.ve bu tez çürürtülkdü.rujlarınızı güvenle kullanabilirsiniz.rujda bu maddelerin konulması zaten söz konusu deila.s
aynen katılıyorum,birde öyle ünlü markalar üreticileri asla öyle bir şey yapmazlar,bu kadar laboratuvar testlerinden geçiyor hepsi .Bu onların satış rekorlarını kırdığı için yapılıyor bence.

ben gümüş yüzüklede denedim bir markanın rujlarından bazıları karardı bazıları kararmadı bence kurşun değil başka br maddeyle alakalı kararması

X