- 3 Temmuz 2022
- 10
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Guclusirin
Muğladayız. Bir de patoloji sonuçları daha gelmedi, araya bayram falan da girecek, nasıl olacak bilemiyorum. Bizimle şu an ilgilenen doktor patoloji sonucu çıkmadan onkolojinin bakmayacağını söyledi.Hangi ildesiniz artık her ilde onkolog var diye biliyorum . Devlet hastanesinde vardır onkolog mutlaka tetkıklerinizle devlet hastanesine başvurun . Devletin ürolojısıne başvurun o sizi sevk etsin özelinki sevki yapamıyorsa.
Önce ameliyat mı kemoterapi mı karar verilcek. Hangı sırayla olacak diye . Artık gerisini dinleyeceksiniz onlar anlatıcak.
Çok teşekkür ederim, bunu özeldeki ürologla bugün tekrar konuşup olmazsa bir şekilde kendim sıra almaya çalışacağım, patoloji sonuçları da henüz gelmediğinden onkoloji şu an bizimle ilgilenir mi ilgilenmez mi emin olamıyorum, ama annemin ağrısı oldukça da bir an önce tedavinin başlaması gerek diyorum.Geçmiş olsun öncelikle. Kendiniz devlet Hastanesi'ne gidip sıra almaya çalışsanız doktor araştırıp. Süreç hızlanır mı acaba
Amin, çok sağ olun.Rabbim tez şifalar versin annenize inşallah
Amin, çok teşekkür ederim, bugüne annem adına randevu aldım, bu sevk için olduğundan acaba sadece ben gitsem olur mu, durumu anlatsam, onkolojiye sevk yapar mı tomografi sonuçlarına göre? Annemin ağrısı çok ve doktorun da yönlendirmesi ile henüz söyleyemedik teşhisiRabbim acil şifalar versin.bende hastane çalışanıyım çok şahit oldum şifa bulanlara. İçinizi ferah tutun. Devletin profuna gidin.üroloji o yönlendirir
Elinizde tahlil tomografi varsa tek gidin. Eğer annenide getir derse götürürsünüz.Amin, çok teşekkür ederim, bugüne annem adına randevu aldım, bu sevk için olduğundan acaba sadece ben gitsem olur mu, durumu anlatsam, onkolojiye sevk yapar mı tomografi sonuçlarına göre? Annemin ağrısı çok ve doktorun da yönlendirmesi ile henüz söyleyemedik teşhisi
Tamam böyle yapacağım, çok teşekkür ederimElinizde tahlil tomografi varsa tek gidin. Eğer annenide getir derse götürürsünüz.
Akciğerlere metastaz yaptı ne yazık kiEğer henüz metestaz yapmadıysa çok şanslısınız . Elinizi çabuk tutun . Metestaz yapmadan ameliyat olup kanserli dokuyu aldırın . Yayılırsa tedavi yok