oyadkmn Aflatoksin Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 106 1 96 40 6 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oyadkmn #1 Merhabalar, Nazofarenks kanseri tedavisi gördüm.33 radyoterapi 3 kemoterapi aldım.Ağzımdaki kuruluk hiç geçmedi.Tükürük bezlerim hala oluşmadı.Tedavim biteli 5 ay oldu:Önereceğiniz birşey var mı acaba?
Merhabalar, Nazofarenks kanseri tedavisi gördüm.33 radyoterapi 3 kemoterapi aldım.Ağzımdaki kuruluk hiç geçmedi.Tükürük bezlerim hala oluşmadı.Tedavim biteli 5 ay oldu:Önereceğiniz birşey var mı acaba?
D dentist Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 460 0 96 48 Balıkesir 6 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oyadkmn #2 eşruhum .!.: Merhabalar, Nazofarenks kanseri tedavisi gördüm.33 radyoterapi 3 kemoterapi aldım.Ağzımdaki kuruluk hiç geçmedi.Tükürük bezlerim hala oluşmadı.Tedavim biteli 5 ay oldu:Önereceğiniz birşey var mı acaba? Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun bioconta diye ağız çalkalama suyu var onu kullanın derim
eşruhum .!.: Merhabalar, Nazofarenks kanseri tedavisi gördüm.33 radyoterapi 3 kemoterapi aldım.Ağzımdaki kuruluk hiç geçmedi.Tükürük bezlerim hala oluşmadı.Tedavim biteli 5 ay oldu:Önereceğiniz birşey var mı acaba? Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun bioconta diye ağız çalkalama suyu var onu kullanın derim
oyadkmn Aflatoksin Kayıtlı Üye 7 Haziran 2008 106 1 96 40 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi oyadkmn #3 Çok teşekkür ederim