• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser tedavisi ve prof.dr erkan topuz'un başarıları mutlaka okuyun!!!

FitoTerapist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
120
11
48
İstanbul
Mide kanseri babası için Erkan hocaya giden bir arkadaşımın aktardıkları arkadaşlar,

Mide kanseri karaciğere metastaz yapmış ancak hasta kurtuldu şu an vücudunda kanser hücresi bulunmuyor sizce neden?

Neden biliyormusunuz Erkan hoca doğal tedavi yöntemlerini de kullanıyor ve doğal beslenme desteklerini hastalarına kullandırıyor. Yani sadece kemoterapi ve radyoterapiyi değil. Kaldı ki kemoterapi ve radyoterapi süreçlerinde takviye edilmeyen hastaların bağışıklık sistemi çöküyor. Amaç bağışıklık sistemini yükseltmek olmalıyken iş tam tersi bir hal alıyor. Sonrasında ise bazı kişiler kemoterapi ilaçlarının ağırlığına bazı kişilerde kemoterapinin yol açtığı immün sistem zayıflığından dolayı başka kanser türlerine ve çeşitli hastalıklara yakalanıyor.

Tıbben başarısı %2-3 olan bir tedavi yaklaşımı tek başına yeterli olamaz ki zaten olamıyor. Bu nedenle kanser tedavilerinde ne yapıp edin Erkan hoca ile görüşün randevu almak zorda olsa elinizden geleni yapın.

Mide kanseri babası için Erkan hocaya giden bir arkadaşımın aktardıkları arkadaşlar,

Mide kanseri karaciğere metastaz yapmış ancak hasta kurtuldu şu an vücudunda kanser hücresi bulunmuyor sizce neden?

Neden biliyormusunuz Erkan hoca doğal tedavi yöntemlerini de kullanıyor ve doğal beslenme desteklerini hastalarına kullandırıyor. Yani sadece kemoterapi ve radyoterapiyi değil. Kaldı ki kemoterapi ve radyoterapi süreçlerinde takviye edilmeyen hastaların bağışıklık sistemi çöküyor. Amaç bağışıklık sistemini yükseltmek olmalıyken iş tam tersi bir hal alıyor. Sonrasında ise bazı kişiler kemoterapi ilaçlarının ağırlığına bazı kişilerde kemoterapinin yol açtığı immün sistem zayıflığından dolayı başka kanser türlerine ve çeşitli hastalıklara yakalanıyor.

Tıbben başarısı %2-3 olan bir tedavi yaklaşımı tek başına yeterli olamaz ki zaten olamıyor. Bu nedenle kanser tedavilerinde ne yapıp edin Erkan hoca ile görüşün randevu almak zorda olsa elinizden geleni yapın.

Bu prof. dr.erkan topuz ne hikmetse butun kanallara çıkıp onu yeme bunu giyme diye piyasadaki şampuandan çarşafa, parkeden kâğıda kadar herşeyin kansere sebep olduğunu iddia ederek bir "kanser paniği" yaratırken, öte yandan kanseri önlediği iddia edilen "alternatif tıp mamullerini" tavsiye ediyor da ediyor,ne hikmetse o tavsiye ettiği ve etkililiği hiç ispatlanmamış mamuller, karısı ve oğlunun kurduğu natural life (tabiî hayat , doğal yaşam değil) isimli şirket kanalıyla pazarlanıyor,yani erkan topuz tavsiye ediyor, diğer aile bireyleri de satışını yapıyor. Peeeeess!!!!

Bu prof. dr.erkan topuz ne hikmetse butun kanallara çıkıp onu yeme bunu giyme diye piyasadaki şampuandan çarşafa, parkeden kâğıda kadar herşeyin kansere sebep olduğunu iddia ederek bir "kanser paniği" yaratırken, öte yandan kanseri önlediği iddia edilen "alternatif tıp mamullerini" tavsiye ediyor da ediyor,ne hikmetse o tavsiye ettiği ve etkililiği hiç ispatlanmamış mamuller, karısı ve oğlunun kurduğu natural life (tabiî hayat , doğal yaşam değil) isimli şirket kanalıyla pazarlanıyor,yani erkan topuz tavsiye ediyor, diğer aile bireyleri de satışını yapıyor. Peeeeess!!!!

Natural life'ın kurucularından olup olmadığı hakkında bilgim yok ancak ilgili kişinin kullandığı takviyelerin markası da bahse konu şirkete ait değildi zaten!

Tavsiye ettiği ve etkililiği hiç ispatlanmamış mamuller derken markayımı kastettiniz yoksa ürün içindeki maddelerimi onu pek anlayamadım. Siteyi inceledim biraz kanser tedavisinde bilimsel olarak etkileri ispatlanan omega 3, koenzim q10 ve reishi mantarı dışında özel bir ürün bende görmedim. Buna benzer bir çok üründe piyasada ve eczanelerde zaten satılıyor.

Merhaba,
Anneme 2004 yılında meme kanseri teşhisi konuldu. Tedavi oldu. 7 yıl sonra kemiğine bu sene de karaciğerine metastaz oldu. Doktorlar artık çok fazla yaşamayacağını söylüyor. Kemoterapi cevap vermiyor. Denize düşen herşeye sarılır olduk. Bitki tedavisi yaptırmadık. Kemoterapinin etkisini azaltır diye. Artık risk falan kalmadı. Annem ölüyor. Erkan Topuz'dan randevu aldık. Ama çok kararsızım. İşe yarayan bir hikaye arıyorum ama pek bulamıyorum. Sadece TV haberleri, Nostradamus hikayeleri. Evet kanser daha artacak. Bunu bilmek için Erkan Topuz olmaya gerek yok. Lütfen Erkan Topuz'a giden bir yakınınız varsa tedavisi işe yaradı yaramadı derseniz sevinirim. Vizitesi 550 TL. Onu geçtim annemin kaybedecek denek olacak durumu kalmadı. Sizlerden yardım bekliyorum.

Merhaba,
Anneme 2004 yılında meme kanseri teşhisi konuldu. Tedavi oldu. 7 yıl sonra kemiğine bu sene de karaciğerine metastaz oldu. Doktorlar artık çok fazla yaşamayacağını söylüyor. Kemoterapi cevap vermiyor. Denize düşen herşeye sarılır olduk. Bitki tedavisi yaptırmadık. Kemoterapinin etkisini azaltır diye. Artık risk falan kalmadı. Annem ölüyor. Erkan Topuz'dan randevu aldık. Ama çok kararsızım. İşe yarayan bir hikaye arıyorum ama pek bulamıyorum. Sadece TV haberleri, Nostradamus hikayeleri. Evet kanser daha artacak. Bunu bilmek için Erkan Topuz olmaya gerek yok. Lütfen Erkan Topuz'a giden bir yakınınız varsa tedavisi işe yaradı yaramadı derseniz sevinirim. Vizitesi 550 TL. Onu geçtim annemin kaybedecek denek olacak durumu kalmadı. Sizlerden yardım bekliyorum.
Allah sabır versin.ben de meme ca yla savaşıyorum.annenizin son durumunu paylaşırmısınız lütfen

Herkesin kendi fikridir tabi ki ama ben başımdan geçeni anlatayım..
Bundan 9 sene önce halamın eşi kanlı balgam tükürmeye başladı ve akciğerle ilgili ankarada en bilinen yer olan sanatoryum hastanesine götürdük. 4. evre akciğer ca olduğunu kemoterapinin bile bu saatten sonra fayda etmeyeceğini söylediler. vücutta herhangi başka bir metastaz yoktu ancak iki akciğer de kanserliydi.
Bir umut olur diyerek Erkan beye gittik. Bize çok değişik bitki kürleri ve reçeteler verdi tamamı baharat ve bitkilerden oluşuyordu ve ASLA marka adı söylemedi. Ayrıca sanatoryum hastanesine derhal bir görüş yazarak kemoterapi kürlerine başlanmasını istedi. Ankarada haldeki baharatçılardan dediği her şeyi aldık ve tedaviye başladık. O kadar kemoterapiye rağmen ne bir tel saçı döküldü ne de kilo kaybetti çünkü verilen kürler gerçekten korumuştu. 1.5 yıl sonunda pet sonucu çıktı ve akciğeri tamamen temizlenmiş kanser hücreleri yok olmuştu. Tedavisi 6 aylık kontrollere dönmüştü kemoterapi ve çoğu ilacı bırakmıştık koruyucu kürlere devam ettik.
Maalesef iyileşmesi eniştemin hemen tekrar sigaraya başlamasına neden oldu kendisine pek söz dinletemedik çünkü zaten kanser olduğunu bilmiyordu kemikleşmiş bir zatüre ve lekeler olduğunu sanıyordu.
Bu şekilde 5 sene normal hayatına devam etti ama eski alışkanlıklarına dönmesi sonucu kanser tekrarladı. asla yatağa düşmedi sıkıntısı olmadı hiç beklenmedik bir anda kaybettik.
4. evreden sonra 6.5 sene yaşadı yani üstelik hayat standartları bozulmadan yatağa düşmeden..
Şimdi dayım da 3. evre akciğer kanseri ve onun için de en kısa zamanda erkan beye gideceğim. 1 gün fazla yaşama ümidi olsa onun bile denenmesi gerektiğini düşünüyorum ama tabi ki herkesin kendi seçimi... Allah herkesin hastasına şifa versin inşallah..

Back