kanser korkum ve şüphem var dedi.şüphesi bile çok kötü:2:
dr böyle bir şüphesi varmış.kendimi çok kötü hissediyorum. senağlama
Sayın Sunset;Fazla giremiyorum takip edemeyebilirim fakat,kendiniizi üzmeyin her hekim bu şüphe ile hareket eder bazı olgularda.Her bayan kanser şüphesi (cinsel ilişki yasayan) herkes tasır.Kaygılanmayın lütfen tetkik sonuclarını bekleyin..
canım, önce dur bi sakin ol. hiç bişeyin sonu değil öyle olsa bile. neden böyle bi şüphesi varmış doktorunun?
umarım, şüpheler boşa çıkar. dr.unuz her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda tabii. siz de aileden böyle şeyler atlattığınız için haklı olarak korktunuz. dr.unuz güvendiğiniz, uzun süreden beri sizi takip eden biri mi? zamanında başka bir hastalık konusunda 2 dr.dan ağzım yanmıştı da, yaşamdan kopma noktasına gelmiştim moral bozukluğundan, çıkan sonuç migren oldu da.
önemli teşhislerde birden fazla dr.un görüşünü almak, testlerin tekrarlanması gerekebiliyor. dilerim hiçbirine gerek kalmaz, geçmiş olsun!
Sayın Sunset;Fazla giremiyorum takip edemeyebilirim fakat,kendiniizi üzmeyin her hekim bu şüphe ile hareket eder bazı olgularda.Her bayan kanser şüphesi (cinsel ilişki yasayan) herkes tasır.Kaygılanmayın lütfen tetkik sonuclarını bekleyin..
canım yumurtalık kistim hızlı büyümeye başldı ve bazı aile yakınlarımda da kanser çıktı bundan dolayı çok korktum.
geçmiş olsun canım bize tekrar haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?