• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanser şüphesi

Canım geçmiş olsun yoktur inşallah öyle birşey...
Bak sadece şüpheymiş üzülme...

canımmm geçmiş olsunn Rabbim şifanı versin.İnşallah öyle birsey yoktur senin için dua edeceğim..

şüphe kelimesi bile üzülmenize yeterli anlayabiliyorum ve kendimi sizin yerinize koyuyorum ve evet üzülür insan.

ama olumlu düşünmelisiniz. inşallah hayırlı bi sonuçlar buraya dönersiniz.

Sayın Sunset;Fazla giremiyorum takip edemeyebilirim fakat,kendiniizi üzmeyin her hekim bu şüphe ile hareket eder bazı olgularda.Her bayan kanser şüphesi (cinsel ilişki yasayan) herkes tasır.Kaygılanmayın lütfen tetkik sonuclarını bekleyin..

Sayın Sunset;Fazla giremiyorum takip edemeyebilirim fakat,kendiniizi üzmeyin her hekim bu şüphe ile hareket eder bazı olgularda.Her bayan kanser şüphesi (cinsel ilişki yasayan) herkes tasır.Kaygılanmayın lütfen tetkik sonuclarını bekleyin..

ben bekarım.yumurtalık kistim hızlı büyümeye başladı 9cm oldu.pazartesi yeniden dr gideceğim iyice konuşayım o anda şok oldum dr yanında ağlamamak için.ilginiz için tşkler.

umarım, şüpheler boşa çıkar. dr.unuz her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda tabii. siz de aileden böyle şeyler atlattığınız için haklı olarak korktunuz. dr.unuz güvendiğiniz, uzun süreden beri sizi takip eden biri mi? zamanında başka bir hastalık konusunda 2 dr.dan ağzım yanmıştı da, yaşamdan kopma noktasına gelmiştim moral bozukluğundan, çıkan sonuç migren oldu da.

önemli teşhislerde birden fazla dr.un görüşünü almak, testlerin tekrarlanması gerekebiliyor. dilerim hiçbirine gerek kalmaz, geçmiş olsun!

umarım, şüpheler boşa çıkar. dr.unuz her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda tabii. siz de aileden böyle şeyler atlattığınız için haklı olarak korktunuz. dr.unuz güvendiğiniz, uzun süreden beri sizi takip eden biri mi? zamanında başka bir hastalık konusunda 2 dr.dan ağzım yanmıştı da, yaşamdan kopma noktasına gelmiştim moral bozukluğundan, çıkan sonuç migren oldu da.

önemli teşhislerde birden fazla dr.un görüşünü almak, testlerin tekrarlanması gerekebiliyor. dilerim hiçbirine gerek kalmaz, geçmiş olsun!

tşkler canım.dr 2,5 yıldır takipli hastasıyım.ilk gün kistin büyüdüğünü söyledi ama kanser konusunu bana açmadı ailemi istedi birlikte gittik korktuğunu ve şüphesi oldunu söyledi söylerken bayağı zorlandı.hatta konuya direk bile girmedi yavaş yavaş anlattı.umarım dr yanılmış olur:Saruboceq:

ne zaman belli olacak sunset. yoktur öyle birşey inşallah..

doktor1982, yorumunuzu okuyunca korktum şimdi, ne yapıcaz peki? nasıl korunucaz?

canım yumurtalık kistim hızlı büyümeye başldı ve bazı aile yakınlarımda da kanser çıktı bundan dolayı çok korktum.

ailede böyle bi hikaye olduğu için doktorun her ihtimali düşünerek önlem almak istemesi normal tabi canım...hemen telaşlanma, sakin ol, doktoruna güven...herşeyin bi çözüm yolu var merak etme... sen sadece mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalış, yeter...

Back