Kanser - Safra yolu kanseri

Bayan papatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
7
0
1
44
İyi geceler gerçekten ne yapacağım bilmiyorum tecrübeli hanımlar tavsiye verebilir misiniz rica etsem babama İzmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi safra yollarında kanser var diyor 1 ay hastanede yattı endoskopi yapıp taburcu etti biyopsi sonucu 20 günde çıktı şimdi tekrar endoskopi olacak dendi babam çok zayıfladı çok az yemek yiyor izmirde olup tecrübe sahibi olanlar lütfen yardım edin

Beslenmesine çok dikkat edin
Babam akciğer kanserinden biz özelde zayıf düştüğü zamanlar vitaminli içine vitamin sıkıyorlar serum baglatiyorduk

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.
Tepecik eğitim araştırma hastanesinin çok iyi olduğunu duyuyorum, bende birkaç kere gitmiştim. Bir arkadaşım uzun süre tedavi görmüştü ve tüm çalışanların ilgilerinden çok memnundu hepsini çok seviyordu

Geçmiş olsun. İzmir Konakta Prof Dr Ünal Aydın hocayla görüşmenizi öneririm. Kendisi pankreas ve safra kanserlerinde çok başarılı bir cerrah. Onkolog hekimleriyle birlikte ilerliyor.

genel cerrahi ilgileniyorsa tepecikte dr. özgür akmeşe mükemmel bir doktor. Allah şifa versin

İYİ bir hastane ama süreç çok yavaş ilerliyor

Özel hastaneye gitsem süreç hızlanır mi acaba aranızda özel hastaneye giden var mı birde kanser hastalarında ücret alınıyor mu özel hastanelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…