kanser olabilirmiyim?

goldenpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
0
Yer
İstanbul
kızlar yardım edin şuan çok korktum.
4 gün önce maalesef 1 aylık gebeliğimi sonlandırmak durumunda kaldım ve şuan göğsümde daha önce olmayan bir kist geliyor elime memeucuna yakın bir yerde.kist midir yoksa uyarılmış süt bezi mi bilemedim.gebelikte ne zaman uyarılmaya başlıyor süt bezleri?

kızlar yardım edin şuan çok korktum.
4 gün önce maalesef 1 aylık gebeliğimi sonlandırmak durumunda kaldım ve şuan göğsümde daha önce olmayan bir kist geliyor elime memeucuna yakın bir yerde.kist midir yoksa uyarılmış süt bezi mi bilemedim.gebelikte ne zaman uyarılmaya başlıyor süt bezleri?

Memede çok sayıda fibroadenomlarım var doktorum hamile kalmadan mutlaka kontrole gel demişti sanırım hamileliğin başmalasıyla bağlantılı ultrason çektirmeden anlayamazsın tabi ama bence endişelenme

nedir bu fibroadenomlar?

iyi huylu tümör demek yağ bezesi şeklinde ya da içi sıvı/iltihap dolu. doktorum direkt hamile kalmadan gel gebelikte kansere dönüşme riski yüksek demişti bu gebelikle birlikte salgılanan hormonlardan dolayı büyümeleri falan hzılanıyormuş belki sen de vardı ama farkedilemeyecek kadar küçüktü hamilelik başlayınca ele gelecek hale geldi

iyi huylu tümör demek yağ bezesi şeklinde ya da içi sıvı/iltihap dolu. doktorum direkt hamile kalmadan gel gebelikte kansere dönüşme riski yüksek demişti bu gebelikle birlikte salgılanan hormonlardan dolayı büyümeleri falan hzılanıyormuş belki sen de vardı ama farkedilemeyecek kadar küçüktü hamilelik başlayınca ele gelecek hale geldi

peki ne uzmanı ilgileniyor bununla kime gitmeliyim öğrenebilmek için ne olduğunu?

peki ne uzmanı ilgileniyor bununla kime gitmeliyim öğrenebilmek için ne olduğunu?

Genel cerrahiye gidersin önce bi elle muayene eder. Sonra ultrasona gönderir. Ultrasondan sonra sonucu alır genel cerraha yeniden gidersin.Geçmiş olsun ama çok korkma ihmal de etme.

Genel cerrahiye gidersin önce bi elle muayene eder. Sonra ultrasona gönderir. Ultrasondan sonra sonucu alır genel cerraha yeniden gidersin.Geçmiş olsun ama çok korkma ihmal de etme.

teşekkür ederim yardımın için mutlaka görüneceğim doktora.geçmiş olsun sana da..

gebeliğini niye sonlardırmak durumunda kaldınki

fibroadenom bendede var önce genel cerrahiye gidilir eğer hastanede meme cerrahisi bölümü varsa ordan devam edilir, ben ok meydanı ssk'ya gidiyorum orda var.

fibroadenom bendede var önce genel cerrahiye gidilir eğer hastanede meme cerrahisi bölümü varsa ordan devam edilir, ben ok meydanı ssk'ya gidiyorum orda var.

yakın zamanda burun ameliyatı olucam o biter bitmez bu konunun da üstüne düşmem gerek beni korkutmaya başladı çünkü
tedavisi var mı peki?

yakın zamanda burun ameliyatı olucam o biter bitmez bu konunun da üstüne düşmem gerek beni korkutmaya başladı çünkü
tedavisi var mı peki?

bu tam olarak hastalık değil, kitle 2,5 cm üstündeyse ameliyatla alınır, o da ultrasonda ölçülür. benim ilk 17 yaşımda olmuştu. hep 2 cm civarında değişiyodu boyutları, 6 ayda bir ultrasona giriyodum. 3 sene içinde kendiliğinden kayboldu. şimdi 27 yaşındayım malesef 6 sene önce tekrar oluştu ama doktor pek ameliyat olmamı istemiyo. buda belki kendiliğinden geçer diyo. yani 6 senedir göğsümde bi fındıklayım çok moral bozucu.

bu arada seninkinin fibroadenom olduğunu bilmiyoruz. acilen doktora görünmen lazım. geçmiş olsun.

Back