Bu tarifi bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim. Olayın hikayesi şöyle; 4. evre Akciğer kanseri bir vatandaşa doktorlar; '' Artık yapılacak bir şey yok, evine dön '' diyorlar. Tabi kolay değil bunu kaldırabilmek. Bu amca da hastanenin bir köşesinde yere çöküp hüngür hüngür ağlıyor. O esnada bunu gören başka bir vatandaş da neden ağladığını soruyor. Durumu öğrenince kendisine şifa bulması için bir tarif veriyor. Bu vatandaş tarifi uyguladıktan kısa bir süre sonra tamamiyle iyileşmiş. Kaynağım güvendiğim bir arkadaşım. İnternette tarifi araştırırken, Dr. Ender Saraç'ın aynı kürü iltihap ve ödem gidermek amacıyla önerdiğini gördüm. Orada bir haftadan fazla kullanmayın yazıyor. Tarifi aynen paylaşıyorum, şifa olur inşallah;
3 kilo doğal köy sütünün içine 60 diş sarımsak atıp, süt 2 kiloya inene kadar kaynatılıyor. İster diş halinde atın isterseniz doğrayarak. Biz doğrayarak atıyoruz. Fakat ezmenizi tavsiye etmem şahsen. Bu sütü günde 2 yada 3 kez şifa niyetine içiyosunuz. İçtiğiniz miktar önemli değilmiş, ben anneme günde 3 kez tok karna 1 su bardağı içiriyorum.
Alıntı yardımcı olur diye paylaşıyorum...
3 kilo doğal köy sütünün içine 60 diş sarımsak atıp, süt 2 kiloya inene kadar kaynatılıyor. İster diş halinde atın isterseniz doğrayarak. Biz doğrayarak atıyoruz. Fakat ezmenizi tavsiye etmem şahsen. Bu sütü günde 2 yada 3 kez şifa niyetine içiyosunuz. İçtiğiniz miktar önemli değilmiş, ben anneme günde 3 kez tok karna 1 su bardağı içiriyorum.
Alıntı yardımcı olur diye paylaşıyorum...