Kanser miyim?...

çok komiksin kız. 22 yaşında ve kolon kanseri doktor arkadaşıma sordum güldü. sen iç hemoroid falansındır ya da anal çatlak yani fissür olmuşsundur. git bir genel cerraha da kurtul şu korkundan.öptüm tatlım.

Benim eniştem kolon kanseri kakalarını normal yapıyorlar sadece basurmuş gibi çok kan geliyor o da öyle farketti gitti işte kolon kanseriydi 3 ay kem aldı sonra ameliyat oldu şimdi bağırsağını dışarı çıkardılar tuvalete çıkmıyor kakası torbada duruyor bir de onun çok ağrısı varmış bilmeden önce

Merhaba yaziniz baya eski galiba ama yinede yazmak istedim benim adetlerim düzensizdir pkoluyum ama adet oldugumdada herzaman arkadanda geliyor bende ilk baslarda bana öyle geliyor oraya akiyordur diye düsünürdüm ama öyle yani banada oluyor normal vajinal ultrasonlarimada gidiyorum evliyim bu arada .. yani hersey normal gözüküyor pko hastaligim haric bence bazi kisilerde oluyordur böyle kafana takma adetlerin disinda olmuorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…